11 augusti 2006

Rapport från EM-festen

Tja, rent medaljmässigt blev väl utdelningen magrare än väntat, va?
Lite trist när ett brons blir en besvikelse...men har man vunnit VM så.
Tydligen dog stämningen markant på Ullevi när Kajsas (& Tregaros?) ribba föll enligt mina föräldrar på plats...men på Haket där vi var var stämningen på topp på grund av öl, god japansk mat (som vanligt) och Sverigebesök av Jullan (inte så vanligt).
Blev tvugna att avlägsna oss när det var dags för fetichklubb dock.
Var inte så sugen på att ta fram lädertrosorna just ikväll. Heller.

FF och jag gjorde en turistrunda i city istället...och man kan ju bara gratulera Stockholmarna som slipper allt det här kaoset. Göteborg ser just nu ut som Magaluf. Kombinerat med Göteborgskravallerna. Folk överallt. Party i varenda hörna. Mängder av Poliser. Öl i plastmugg. Och givetvis det eviga lämmeltågsvandrandet upp och ned på Avenyn där turister tittar på andra turister som också går eller andra turister som dricker öl...

...och så får vi inte glömma Langosätandet!
Året runt kan man på Kungstorget äta Langos i en liten vagn. Det kostar typ max 30kronor. Ingen köper. Men NU. En vecka på året. Då köper ALLA. Vagnen har absolut längsta kön på hela kalaset, plus att ännu en vagn står fem meter där ifrån och har lika lång kö. Nu kan man dessutom få tre räkor på och då kallas det "Västkust" och den kostar runt 50 kr. Minst.
Fascinerande.

Nä, det är nog slut EM-festat för min del...även om ett par pilsner eller lite vin imorgon på en lämplig, vanlig restaurang en bit bort från pöbeln skulle vara trevligt.

Inga kommentarer: