09 november 2010

Ett knippe nya Robyn-låtar

Fantastiskt snabba Scandipop avslöjar att de nya låtarna på Robyns sista del i Body Talk-triologin läckt ut på YouTube, och givetvis kan jag inte låta bli att lägga upp dem även här i bloggen.



Först ut har ni Time Machine - låten som hon skrivit tillsammans med Max Martin. Dansigt, poppigt och kanske med mera ekon av Katy Perry än Cheiron-studion...men helt klart poptastic.



Därefter får ni Call Your Girlfriend, ett fantastiskt småsyskon till Dancing on My Own som jag älskade från första lyssningen.



Stars 4-Ever känns kanske något mindre hitig än de två tidigare låtarna, men slår samtidigt fast att Robyn sparat sina allra poppigaste låtar till tredje delen av sin EP-trio.



Sista låten heter Get Myself Together och verkar inte finnas på YouTube ännu, men Scandipop har en lösning för det också och har hittat den här länken där ni kan streama den. Den är precis lika poppig som sina jämngamla syskon.

Sammanfattningsvis är den tredje delen (dessa fyra plus Indestructible) helt klart min favorit EP av de tre, och det femton spår långa moderskeppet med det bästa av de tre kommer utan tvekan vara årets bästa svenska skiva, från Sveriges kanske just nu största artist och sprungen ur årets intressantaste musikaliska, svenska projekt. Inte illa.

Vem trodde det när de hörde det här första gången?

Inga kommentarer: