12 november 2009

Lite om Agnes bara

På måndag släpper Agnes sin andra singel I Need You Now i Storbritannien, och tanken är att hon ska försöka återupprepa (eller slå) succén med Release Me tidigare i år (den var som bäst trea).

Som en liten bit på den vägen ligger låten just nu på B-listan på landets största radiokanal BBC Radio1, men vi kan ju hoppas att den tar steget upp på A-listan bland de stora elefanterna när den väl är släppt.

Att den skulle göra det ultimata och gå direkt in på den brittiska listans förstaplats på söndag om en vecka (22/11) känns däremot som en omöjlighet. Inte på grund av låten, utan på grund av veckan skivbolaget valt att släppa den: på måndag släpps nämligen X-Factor-finalisternas välgörenhetssingel (en cover på Michael Jacksons You're Not Alone). Något säger mig att den blir ganska svår att stoppa från att toppa listan veckan efteråt...

3 kommentarer:

Daniel sa...

Så sant

men skoj att Agnes klarat sig så bra. Hit mot höst har Agnes oxå börjats spela allt oftare.

Hoppas på fortsatt succé!!

Ia sa...

Håller tummarna för att det går bra med I Need You Now också. Topp tio hade inte varit fel. Det är dags för lite svensk girlpower på englandslistan igen, go girl!

Anonym sa...

känns som att Agnes framgångar är något överdrivna?

Vi kan ju alltid hoppas, det finns ju stor potential, men jag tror att man skall inse att det finns många sätt som det kan gå åt h-e på! Det gäller ju nu att de låtar som släpps efter Release Me håller samma klass eller högre! I need you know är väl inte riktigt där??