20 november 2009

Dagens Mikropop!

Det är inte mycket, men med tanke på hur illa jag behandlar den här bloggen just nu får man vara nöjd med det lilla är jag rädd...

Losts sista säsong kommer gå på tisdagar nästa år och ha premiär den 2e februari, då ABC viker hela kvällen åt sin succéshow. Först kommer en timmes sammanfattning av de tidigare säsongerna (lär behövas) och därefter följer två sprillans nya avsnitt. Därefter blir alltså nya tiden 21.00 på tisdagar, vilket betyder att man ska slåss om tittare med NCIS:LA, Melrose Place och (om det ska ligga där det brukar) American Idol.

Igår hade Project Runway final – i mina ögon på den absolut tråkigaste säsongen hittills – men alltihopa var ju inspelat för nästan ett år sedan… Så IRL var Heidi istället öppningstalare på Victoria's Secret Fashion Shows och såg ut så här.

Vet ni vad The Beaches of Agnes, Burma VJ, The Cove, Every Little Step, Facing Ali, Food Inc., Garbage Dreams, Living in Emergency, The Most Dangerous Man in America, Mugabe and the White African, Sergio, Soundtrack for a Revolution, Under Our Skin, Valentino The Last Emperor och Which Way Home är? Det är de femton dokumentärer – av 89 inskickade bidrag – som Oscarsakademin valt att plocka ut för att tävla om nästa års dokumentär-Oscar. Varken Michael Moores Capitalism: A Love Story, Michael Jackson-filmen This is It eller Ana Wintour-dokumentären The September Issue föll alltså juryn i smaken.

Sista programmet av Oprahs succéshow på CBS kommer sändas den 9/11 2011. En epok går i graven.

New Moon (numera tillåten från 11 år som ni kanske läst)-aktuelle Robert Pattinson ska spela huvudrollen i en film som heter Bel Ami. För alla bögar där ute tänder det säkert en extra glimt i ögonen en kort stund tills de läser att filmen bygger på en novell av Guy de Maupassant och inget annat. Uma Thurman och Kristin Scott Thomas medverkar också i filmen som regisseras av debutanten Declan Donnellan.

Undrar ni liksom jag vilka drugor som ska tävla i andra säsongen av RuPauls Dragrace? Då kan ni sluta nu, för här är de allihopa på bild!



Kunde ni inte heller få nog av Allan Hyde (Godric) i andra säsongen av True Blood? Tur att han lägger upp bilder av sig själv på "Guys with iPhones" då!

Chuck återvänder till de amerikanska TV-kanalerna den 10e januari nästa år för er som är fans till den serien.

Så här ser det ut när Heroes Hayden Panettiere gör reklam för champagne till tonerna av Nine Inch Nails.



Avslutningsvis vill jag bara säga grattis till alla som fyller år idag. Med undantag för möjligen Valborg är just den 20e november den dag som jag tror jag vet flest som fyller år på. Fyra personer jag har addat på Facebook, en av mina absolut närmaste vänner, Ulf Lundell och Anders Glenmark (och hans pappa dessutom). Med flera. Grattis!

2 kommentarer:

Damian sa...

Jag är mycket intresserad av din uppfattning om ny Adam Lamberts album. Jag tänker att du kan gilla det, det är en av absolut bästa pop-skivor-2009. Jag såg inte enda dålig uppfattning om det förut.

Björn sa...

Besserwissern säger att Bruno Glenmark är farbror till Anders ;)