21 september 2009

Ny video med Agnes

Nope, det är inte andra singeln i Storbritannien (I Need You Now UK Radio Remix) som fått en video. Inte heller är det den omskrivna amerikanska videon till Release Me. Nej, det här är video nummer två till en upphottad version av On and On, som tydligen ska släppas i bland annat Frankrike.

Snyggt säger jag, som fortfarande tror den här (eller Love, love, Love) hade varit mera självklara hitar i UK än den schysta men liiite mera subtila "låter som en tredjesingel efter att man haft en etta, men inte som den ettan itself" I Need You Now-uppdateringen.

...och fan vad snygg hon är. Alltid!

5 kommentarer:

Damian sa...

Jag älskar ny videon men jag tänker inte att ny låtens version kan beröra folket så mycket. Det blev lite lättare för mej.

Kolla på ny videon med Linda Sundblad.
http://www.youtube.com/watch?v=EdRldB6Q7mM
Det var sägt i slut av förre året att Max Martin har skrivit första singel för Lindas nästa albumet och nu låt är här men jag kan inte vara absolut säker att det är hans jobbet.

FF sa...

Klar förbättring än försöket med "förorts-tuff" som i den första videon...

Mick sa...

Ska bli väldigt intressant om den här funkar internationellt!
Problemet med låten som jag ser det är den über über melodifestival-lika refrängen, med en touch av ABBA som det mesta i MF lider av!

Versen är bra men refrängen!

Anonym sa...

Kul att se! Supersnyggt!

Johan sa...

Är det någon som ska kunna sälja in Kempedisco (även om det är Anders Hansson som ligger bakom) till Vänern så är det Agnes.

Tycker On and on är den starkaste låten hon släppt, bättre än både Release me och Love, love, love. Får hoppas att I need you now blir en hyfsad hit i alla fall, för då kommer tvåstegsraketen O&O och LLL att bli grymma tredje- och fjärdesinglar.