08 september 2009

Ny låt med Ola

Ingen video, men en ny låt med Ola.Själv upprepar jag samma ramsa som vanligt: Jag gillar Ola. Supermycket. Som person och artist. Men jag har alltid lite svårare för hans musik. Den här gången är inget undantag, trots stilbytet. Eller snarare "inte minst på grund av stilbytet" den här gången. Inte min påse.

4 kommentarer:

FF sa...

... det låter "Nu skall vi försöka göra en tung electrolåt" och känns lika konstlad som hudstrukturen bilden...

Sikta högt och fallet blir hårt...

Johan sa...

Jesus Kristus vad dåligt! Snacka om misshushållning med talaang... Ju snabbare han inser att den här typen av musik leder honom med raketfart tillbaka till anonymiteten desto bättre. Inte ens Darin får ju hits med den här typen av låtar längre (och då är hans försök i genren ändå betydligt bättre än det här).

Skulle vilja se en Ola som låste in sig med Tony Nilsson, Linda Sundblad och och Johan Becker och inte kom ut förrän de skrivit ihop några superdängor med samma 80-talsklatsch som Nathalie och SOS. Verkar alltmer som att det man bara trodde var ett tillfälligt snedsteg med Love in stereo (hur bra känns den inte såhär i efterhand om man jämför med de låtar han släppt sedan?) snarare var början till spiken i kistan i Olas karriär.

Har sagt ända sedan i våras att om Star Pilots inte funnits kunde Ola fått gigantiska hits med båda deras låtar. Skulle ha passat honom och hans stil/sound/image som hand i handske.

Anonym sa...

ha ha - detta är INTE olas nästa singel!!

/F6

Oswald sa...

Men det är i vilket fall en trist låt. :) Eller hur!?

Och det känns som du sitter inne på lite info här.
*lalala*