23 september 2009

Dagens Mikropop!

Det är inte jättemycket skoj i dagens popcornskål, men något gott kanske ni ska hitta i alla fall...

Okej, vi kan väl börja med att reda ut en sak. Filmen vars affisch ser ut så här är tyvärr INTE en 3D-variant av svenska Fredrik Eklunds gayporrfilmsvariant av skräckfilmen The Ring. Vad det däremot är får ni slå upp på imdb.

Efter tre starka förstaepisoder, med fina recensioner och bra tittarsiffror, så har Fox bestämt sig för att ge sin nya musikal-TVserie Glee en full säsong. Det betyder i praktiken att man fyller på den 13 initialt beställda avsnitten med ytterligare åtta, och att det är den första nya serie för säsongen 09/10 som får en full säsong.

Tre makalöst snygga affischer från en film av Sebastian Gutierrez, mest känd för filmen Judas Kiss från 1998 med bland andra Emma Thompson och Alan Rickman…eller för att vara en av manusförfattarna till Snakes on a Plane



Coca-Cola Zero har startat en rätt ambitiös hemsida för James Camerons kommande film Avatar för den som orkar lite sci-fi till kaffet.

Här är affischen till nyinspelningen av Karate Kid.



Här är ett klipp på Michael Jackson repterandes Human Nature inför sin comebackföreställning som aldrig blev av. Ska jag vara ärlig? Jag tycker han känns något…instabil.



Inglourious Basterds har nu spelat in så mycket pengar att den gått om Pulp Fiction som Quentin Tarantinos mest inkomstbringande film någonsin.

Här är en skjortlös Taylor Lautner för alla er som längtar efter New Moon.

Guy Ritchies version av Sherlock Holmes har inte haft premier ännu, men filmbolaget tror så mycket på den att de redan anställt författare att börja jobba på ett manus till uppföljaren. Kanske får vi då se mera av Brad Pitt, som ryktats dyka upp i en cameo-roll i den första filmen som Holmes nemesis Moriarty. Robert Downey Jr och Jude Law förväntas båda återvända till uppföljaren.

Här är omslaget till Will Youngs samlingsskiva och nästa singel (om det intresserar någon utanför Storbritanniens gränser).



Britneys barnafader K-Fed har nu meddelat at than ska vara med I nästa säsong av TV-programmet Celebrity Fit Club, för att jobba bort några av sina nya kilon.

Avslutningsvis... Ryktena växer sig allt starkare: Heather Locklear ska dyka upp i nya Melrose Place! Man kan misstänka att CW – kanalens vars tittarsiffror varit mer än usla den här säsongsstarten, Gossip Girl tappade till exempel nästan två miljoner tittare från förra årets start – hostat upp en del pengar för att i ett sista desperat försök försöka få tillbaka lite buzz kring sina serier. Huruvida Heather fortfarande ska spela Amanda har inte avslöjats (men vem skulle hon annars spela) men hennes roll är i så fall den som chef för den PR-firma där seriens ”nya Amanda” (spelad av Katie Cassidy) arbetar.

1 kommentar:

Mick sa...

Kanske att Guy Ritchie behövde bli av med madonna för att börja göra bra film!