02 september 2009

Dagens Micropop!

Dagens batch med micropop påminner en hel del om en sådan där omgång när man glömde påsen lite förlänge i mikron så 78% blev svarta och oätliga och kvar blev bara alldeles för få med en liten konstig bismak av att det kunde ha varit så mycket bättre...

Ursäkta, men var verkligen K-Fed så här enorm när han var ihop med Britney? I remember him smaller... Much smaller.

Bad Boys filmerna får ännu ett syskon. En tredje del skrivs just nu på av manusförfattaren Peter Craig, och filmbolaget hoppas kunna återförena regissören Michael Bay, producenten Jerry Bruckheimer och skådisarna Will Smith och Martin Lawrence trots att inga kontrakt är påskrivna.

Sugen på lite Gossip Girl sneak peaks? HÄR hittar du ett gäng!

Om något där ute undrat hur Natalie Imbruglias nya albumomslag kommer att se ut så har jag just gjort er dag.



När Oscarsakademin ska välja vilken film de tycker är 2009 års bästa nästa år så kommer de inte bara ha tio stycken att välja på (kategorin utökades som bekant med fem nomineringar tidigare i år) utan röstningssystemet kommer även vara annorlunda. I stället för att bara kryssa i vilken film man tycker är bäst, kommer man behöva rangordna alla tio från bäst till sämst. På det sättet hoppas man få en rättvisare bild över vilken film som de flesta tycker om.

Ben & Jerry's har döpt om sin glassort Chubby Hubby till Hubby Hubby för att fira att homoäktenskap nu tillåtits i Vermont.



Det ryktas inte bara om kamera-iPods och Beatles på iTunes inför Apples palooza den 9e september; Steve Jobs ryktas även göra sitt första publika framträdande sedan han hade sin levertransplantation.

Här är en liten omotiverad bild på Alan Hyde, Godric i True Blood för de som sett säsong två.

Medan Storbritannien fortfarande dras med svininfluensan så är Englandslistan infekterad med X-Factor-viruset från och med nu. Hur ska man annars förklara att Kings of Leons dryga ett år gamla singel Sex on Fire plötsligt letar sig upp på en sjätteplats på veckans Midweeks (där Sugababes verkar ha övertaget mot Jay-Z & Co om förstaplatsen) – om man inte förklarar det med det här...och nä....jag struntar i om det är hans signum...det där håret måste bort.



På tal om skivförsäljning; en liten fågel har viskat att det är väldigt, väldigt jämt i den svenska albumtoppen denna här veckan. Divornas kamp?

AMC har – inte helt oväntat – redan gett Mad Men grönt ljus för en fjärde säsong.

Bara några timmar efter att Disney medgett att de lagt ett bud på Marvel så meddelade Fox att de tänker köra igång sin Fantastiska Fyra-franchise igen. Varför? Jo, så länge de fortsätter göra filmer "kontinuerligt" så har de rättigheterna till dessa filmer. Annars går de tillbaka till Marvel...vilket alltså snart är lika med Disney.

Jobbet som Pams morsa i The Office har gått till helt okända skådespelerskan Linda Purl.

Det kommer bli en tredje nyinspelad Halloween-film (i 3D) och en femte Rambo-film (där Rambo slåss mot trafficking-skurkar vid mexikanska gränsen).

Visst är det härligt med en engagerad publik – här är ett klipp från Whitneys gratiskonsert igår.



Avslutningsvis: Nu har andra Sex and the City-filmen börjat spelas in, så förvänta er mängder av foton därifrån här i bloggen fram över – och här är de första. Aftonbladet har flera HÄR och framförallt HÄR. Den 28 maj nästa år blir det premiär.


1 kommentar:

Ronny sa...

Håller helt med om X-factor-killen. Sjunger grymt men....JAG HATAR folk med såna där fula afrofrippor. BORT! Det är precis samma sak som när folk har på sig "mobbade-barn"-glasögon. Det ÄR fult och det är ren fakta.
//Surtanten