20 augusti 2009

Project Runway Extravaganza!

För att uppmärksamma att Project Runways sjätte säsong äntligen har premiär ikväll i USA - efter månader av domstolsbråk mellan den tidigare kanalen Bravo och nya kanalen Lifestyle - så kommer här två länkar till matiga artiklar i ämnet.

Tidningen Out har till exempel letat upp en massa av tidigare säsongers deltagare och frågat vad de gjort sedan de var med, vad de tyckte var värst med att vara med, samt vilka som är deras favorit-designers från serien (och de får inte ta kamrater från egna säsongen) respektive favorit-"Project Runway villains" (Wendy Pepper ligger inte speciellt bra till). HÄR hittar ni den skojiga läsningen.

Andra länken är ett tips från en bloggläsare som heter Ebba, och det är en intervju med Tim Gunn. Allting Tim säger publiceras inte förrän efter kvällens premiär, men det är en riktigt spännande läsning om vem som drev Gunn till vansinne på riktigt, om spelet bakom kulisserna (flera tävlingar fick strykas i sista sekund när domstolsbråket drog igång mitt under inspelningen), om hur det var att spela in säsong sju (som redan är klappad och klar förutom finalen under New York fashion week - yey, de är i NYC igen) samtidigt som All Stars-programmet (som också går ikväll) och om händelsen som kommer få bloggvärlden att go bananas under säsong 6 (som han ju avslöjade att Nina Garcia var inblandad i i ett klipp häromdagen). Allt det läser ni HÄR.

Sist men inte minst har jag lagt till två Project Runway-bloggar i listan med TV-bloggar till vänster här på sidan. Happy PR Season to you all!

Inga kommentarer: