12 augusti 2009

Dagens Micropop!

Det är väl bara att kapitulera och erkänna att det är höst – i alla fall för mig när hela tisdagskvällarna börjar gå åt till att ladda bloggen med kortisar bara för er. Så nu kör vi, här är säsongens första rejält tilltagna och saltade skål.

Vi börjar med MJ. Sony Pictures och Sony Music har fått rättigheterna att producera och distribuera dokumentären om förberedelserna inför det som skulle blivit Michael Jacksons sista konsertturné. This is It kommer den att heta, den kommer delvis gå att visa i 3D, bakom-scenen materialet är filmat av regissören Kenny Ortega (som gjorde High School Musical) och enligt kontraktet får den inte visa något material som ställer den framlidne Jackson i dålig dager. $60 miljoner har Sony pungat ut med och premiär blir det den 30e oktober.

Mer Jackson. Här är bilden på Janet som startat rykten om ett nytt album under 2010. Vad säger ni? Minst lika naturlig som Michael – fast lite svartare?

När House drar igång om några veckor är det stora förändringar på gång. Det är inte bara det att House själv numera är inspärrad på dårhus, utan även att Foreman fått ta över hans position som sjukhusets ledande doktor och att nygifta Cameron & Chase därmed lockas tillbaka till sina gamla roller. Gud vad jag längtar. House kan förmodligen vara en av världens bäst skrivna TV-serier någonsin. Så härligt mångfacetterad i sitt ytligt sett repetitiva upplägg.

I morgon torsdag lanserar Perez Hilton sin sprillans nya websida.

Allvarligt? När man tänker närmare på det: En sjätte Saw-film? Behövs det verkligen? Men snygga affischer gör de ju alltid.

Det var nyheter för mig, men tydligen finns Americas Next top Model även i bokform. Just nu kan ni köpa bok nummer två kallad Eye Candy på Amazon.com...

Har jag visat er den här trailern för nya V? Älskar ödleögat i vilket fall.Här är albumomslaget till Shakiras kommande album.

Scrubs kommer fortsätta att heta Scrubs, trots att serien är helt omgjord (a' la' Skål vs Fraiser) när nya säsongen drar igång i höst.

Visst är den här nya filmaffischen för Matt Damon/Steven Soderberg-filmen The Informant jättefin med sin femtiotals-look? Love it. Premiär i Sverige blir det den 9e oktober.

Om ni tycker att ABC nya "Lipstick Jungle möter Desperate Housewives"-drama Eastwick känns väldigt Gilmore Girls så beror det helt enkelt på att det är de gamla kulisserna som var Stars Hollow som återanvänds i serien. Oh, the nostalgia.

Klart jag måste ha de första affischerna för Disney's Prince of Persia: The Sands of Times i min blogg också. Go Gemma Arterton! Go Jake! Men jag ser mer fram emot att få se Gyllenhaal i Brothers... Prinsen ser ni på bio den 28e maj i Sverige nästa år.I mina ögon blir True Blood bara bättre och bättre – och då är det ju ganska kul att antalet tittare i USA bara ökar och ökar. Senaste avsnittet (med ännu en grym cliffhanger) hade 4.4 miljoner tittare, vilket är 100 000 fler än rekordet...från veckan innan.

Jag längtar ju ihjäl mig efter nästa säsong av Project Runway (som ju äntligen kör igång på ny kanal i USA nästa vecka) och här kan ni se bilder på alla deltagarna om ni inte kollat innan - och klickar ni här hittar ni den officiella trailern om ni missat den (där ni även får en försmak på den nya spinoff-serien Models of the Runway som kommer köras direkt efteråt). Tyvärr går den inte att posta i bloggen eftersom Lifetime spärrat den utanför USA. Suck.

Å ena sidan ryktas Paula Abdul vara på väg mot en gärsroll i Ugly Betty – å andra sidan ryktas hon även vara på väg tillbaka in i domarbåset i American Idol efter att producenterna fått kalla fötter efter publikreaktionerna på hennes avhopp.

Fler än jag som misstänker att affischen för den tecknade uppföljaren till barnfilmen Arthur och Minimojerna inte kommer se ut riktigt så här porrig i USA?

Om ni klicka HÄR får ni höra smakprov från alla låtar på David Guettas kommande fullängdare (på vilken två låtar dominerat iTunes nedladdningslista de senaste veckorna) som yours truly gav en tvåa i senaste numret av QX. Jag lovar...allt är inte så bra som Sexy Bitch och When Love Comes Over...men där finns faktiskt några till som är minst lika bra.

Project Runway förresten. Eftersom programmet leggat på is ungefär hur länge som helst sedan det spelades in så finns såklart bilder på de tre finalkollektionerna ute över hela nätet. Här är till exempel en bild från The Telegraph. Undra om man kan lista ut vilka de tre designers som gått till final bara genom att kolla på allas stil genom säsongen och jämföra med denna bilden?

Vad sägs om några av dagens favorit-twitter?

Niklas Strömstedt: I Ullared köper de in made-in-China-t-shirts per kilo. Imorgon är det Diggiloo där. Undrar om de köpt in föreställningen per Herrey?

Jay Brannan: The cave in the new harry potter movie looks like a HUGE fucking vagina. what a great place to hide a horcrux, no one wants to go in there!

Annika Lantz: Sniglarna i trädgården ser ut som små klittor. Jag har hört att man ska klippa huvudet av dom. Känner mig som trädgårdens Lars von Trier.

Jag hör redan tonårsbrudarna skrika runt om i världen: Här är 14 sekunder promo från kommande Twilight-uppföljaren New Moon.

Jag längtar även ihjäl mig efter nästa säsong av Top Chef (nu i Las Vegas) och här kan ni se bilder på alla de deltagarna.

The Killers frontman Brandon Flowers fick förra veckan sitt andra barn tillsammans med frugan Tara. Avkomman är en liten kille som ska heta Gunner. Brorsan heter för övrigt Ammon och är två år. Killer, Ammon(ition) och Gun(ner). It's a violent family.

Här är en trailer till uppföljaren till Paris, Je t'aime kallad New York, I Love You. Filmen har en imponerande rollista med bland annat Shia LaBeouf, Natalie Portman, Hayden Christensen, Rachel Bilson, Blake Lively, Orlando Bloom, Chris Cooper, Andy Garcia, Christina Ricci, Robin Wright Penn, Julie Christie och Ethan Hawke.Mera Ugly Betty och AMNT: Yaya Dacosta som kom tvåa i säsong 3 av Tyras modellsåpa tippas vara den som tar över manteln från Jowharah Jones som Wilhelminas dotter i Ugly Betty. Nico dyker nämligen upp igen i säsongspremiären och är sedan inblandad i ett av säsongens många mysterier.

Så här ser Nelly Furtados albumomslag ut för kommande skivan Mi Plan som släpps den 15e september.
Tjejegruppen The Saturdays kommande förstasingel från album två heter Forever is Over och sägs vara en långt mycket rockigare låt än deras tidigare (skriven av James Bourne från bandet Busted) för att tydligare skilja tjejernas sound från Girls Alouds.

Har ni glömt vad som hände i säsong två av Gossip Girl så kommer här en resumé så ni är up to speed när trean drar igång.Trots att han framstår som en brittisk blandning av Mona Sahlin och Stellan Skarsgård ("det är kul att betala skatt!") så är det befriande att läsa intervjun med Daniel Radcliffe/Harry Potter i senaste Attitude, och inse att inte alla svinrika, unga barnskådisar växer upp i en "jag läser inte böcker/jag kan ingenting om politik"-blingad vardag. Radcliffe diskuterar med lätthet brittisk inrikespolitik, spekulerar över utgången av nästa val och inser det ironiska i att han som "the golden rich boy of capitalism" är engagerad åt vänster. Att han dessutom insett att han aldrig mera kommer vara med i filmer som blir lika stora och vill använda sina intjänade miljoner till att kunna spela på småteatrar eller i filmer med låg budget resten av sitt liv känns också ganska härligt "inte så Macaulay Culkin"-esque.

Här är den första trailern för Bruce Willis kommande science fiction-film Surrogates byggd på seriealbum från 2005-2006.Avslutningsvis: Minns ni den där Adidas-reklamen med de snygga snubbarna som hyfsat homoerotiskt bytte tröjor? Well, här har ett kalsongföretag tagit det hela ett steg längre tillsammans med porrfilmsbolaget Falcon Studios. Nakenvarning utfärdas om du klicka HÄR.

Och med alla de där kropparna & snopparna så stänger vi popcorn-butiken för idag.

3 kommentarer:

Björn sa...

Härligt att du är tillbaka i full styrka - nu kan hösten komma precis när den vill! Det där sista klippet får man kolla in hemma senare :P

Oswald sa...

Det är mera interaktivt än ett klipp... :)

Struntlillstrumpa sa...

Då får jag nog ta och kolla in Eastwick, för det låter ju lovande :)