02 juli 2009

Popkulturellt vykort från sommar-Sverige

Hej Bloggen!

Jag såg att Älskade Dumburk skrev ett vykort till sin blogg, så då tänkte jag att jag gör detsamma! Jag vill ju du dka veta att jag lever och mår bra.

Jag har ju inte riktigt tid med dig just nu med så varmt väder, med så många väskor att packa upp och med ett helt nytt projekt att läsa in mig på...

...men OM jag hade haft tid så skulle jag så klart berättat om hur trist jag tycker Weeds blivit (höjdarna den här säsongen har bara varit Hunter Parish utan kläder och att få se Jennfer Jason Leigh igen), om hur mycket jag gillar det geniala beslutet att casta Drea de Matteo i Desperate Housewives, och jag hade säkert erkänt att jag inte ens kommer ihåg vem Scrimgeour var i sista Harry Potter-boken – du vet han som ska spelas av Bill Nighy i filmerna nu.

Jag hade säkert visat alla fyra Entertainment Weeklys Michael Jackson-omslag och funderat över vilken som var finast.


Jag skulle förmodligen visat den här sköna säkerhetsfilmen från ett Nya Zeeländskt flygbolag och kollat om du kan se vad det är i filmen som inte riktigt är som vanligt...…och jag hade säkert inte kunnat motstå att visa månadens Brüno-omslag på Attitude och fundera kring huruvida QX tänker kontra i sitt kommande Pride-nummer.Jag hade säkert inte kunnat hålla mig utan skvallrat lite om att Sarah Dawn Finer har en kanonuppföljare till Moving On på gång senare i sommar (kanske får vi höra den hos Lotta på måndag?), mumlat lite löst om att La Roux skiva är en helt okej elektropop-platta för 2009 och inte avslöjat för mycket men kanske hintat om att inget vid en första lyssning verkar vara lika hitigt som When Love Takes OverDavid Guettas kommande skiva (och att jag fortfarande inte klarar av låtar med Chris Willis).

Sedan hade jag säkert avslutat alltihopa med att spela upp den här nya låten (Πιο Κοντά) med den grekiska snubben Kostas Martakis, eftersom favoriten Oscar Holter ligger bakom den.Men jag hinner nog tyvärr inte nu, utan det får bli en annan gång.
Nu ska jag ut i solen istället. Vi hörs! /Oswald

2 kommentarer:

Damian sa...

Oh, I didn't expect to find my video I've uploaded yesterday on youtube in your blog, Ken, but very glad you've liked it, that's very catchy dance anthem with great swedish quality. I've found the song and information that Kostas recorded few other songs in Stockholm with Oscar and Jakob and will release album in autumn. But soon they've hided article.
http://www.yupi.gr/gossip/c10875/Kwstas_Martakhs.html
http://www.yupi.gr/data/photos/CIMG1510_large.jpg
http://www.yupi.gr/data/photos/CIMG1532_large.jpg
So I hope next year Kostas will participate in ESC Greek national selection again but with swedish song :)

Nina sa...

Haha, underbar säkerhetsvideo! Det tog nästan en minut innan jag upptäckte vad som inte riktigt var som vanligt. :)