08 juli 2009

Dags för Mikropop!

Det händer verkligen inte mycket på sommaren. Här är de få, få mikropopcorn jag lyckats värma upp till er denna veckan...

Så här ser Perez Hilton ut på omslaget till tidningen The Advocate.

Julie, dvs Andrea Bowen, kommer att återkomma fulltid till Desperate Housewives och Wisteria Lane nästa säsong, efter en säsong på college. Huruvida den äldre professor (spelad av Steven Weber) hon hade ett förhållande med i ett kort gästspel kommer dyka upp igen förtäljer inte historien. Inte om miss Bowen tagit skådespelarlektioner under sitt lediga år heller. Men man kan ju hoppas…

Minnesprogrammet var hur många timmar som helst och ändå är det det här hemska, övergränsen-men-ändå-äkta-ögonblicket som vi kommer minnas.

Upptäckte just den här underbara bloggen kallad Dagens Lokaltidningsbesvikelse, via Johan Hiltons twitter-feed. Så underbart rolig för alla som växt upp med lokal- och kvällstidningar och alla dessa besvikna människor på bild.

Här är den internationella affischen till Jim Carrey/Ewan McGregors bögfilm I Love You Philip Norris.

Jeremy Garelick – en kille som inte finns listad som manusförfattare till sommarens succékomedi Baksmällan, men vars omskrivningar av den filmens manus ryktas vara nyckeln till dess framgång – har fått i uppgift att göra en Poliskolan-aktig filmvariant av 90-talets största TV-succé Baywatch.

Cityakutens Mekhi Phifer och L Words Jennifer Beals kommer bli reguljära skådespelare i TV-serien Lie to Me nästa säsong.

Fast det här var kanske Michael Jackson-grejens snyggaste stund rent artistiskt i mina ögon (öron).

Demi Moore och Bruce Willis dotter Rumer ska spela lesbisk i ett avsnitt av 90 210.

Kan det här förresten vara det märkligaste foto som någonsin publicerats på Michael Jackson? Och ja, det är på riktigt från en av de otaliga "tribute books" som gjorts om mannen. Hm. Hur tänkte de där liksom? Den blicken…Efter några floppar (minns någon Leatherheads?) så ryktas George Cloony nu vara intresserad av att spela Jack Ryan i nästa Tom Clancy-filmatisering.

Mer film. Här är två affischer till Kathryn Bigelows (ni vet hon som fortfarande är mest känd för att hon gjorde Point Break 1991) kommande actionfilm The Hurt Locker som ju hade premiär i Cannes tidigare i år.


Å så slutar vi den här lilla skålen med mikropopcorn med ett smakprov från Beyonces kommande video till Sweet Dreams.

1 kommentar:

Ronny sa...

Jennifer Hudson var fantastisk! Släpp den versionen på skiva. Men att Jacksonklanen släpper fram en elvaåring att gråta vid micken är så vidrigt att man kräks. Låt henne sörja ifred!