04 juni 2009

Dagens Mikropop!

Inte mycket. Jag vet. Men lite. Och jag har ju ändå ordet mikro i titeln.

Efter att ha varit borta från Lost en hel säsong som kommer Emilie de Ravin (Claire) att återvända till serien på fulltid under dess sista, sjätte säsong nästa år. Hur och varför är däremot än välbevarad hemlighet. Såklart.

Här är en bild på Becki Newtons Lucky-omslag som jag stoppat in bara för jag är så avundsjuk på min schlagerbloggpartner MrR som fick intervjua henne igår. Ge henne och Michael Urie en Ugly Betty-spinoff pronto!

Min Huset Eliott-favorit Louise Lombard har fått kicken från NCIS-spinoffen som ska ha premiär i höst. Anledningen? Publiken reagerade inte så bra på hennes karaktär under testvisningar av piloten. Så kan det gå...

Nyfikna på hur Septembers nästa singelförsök i UK kommer att låta? Jo, ungefär exakt så här.

Emile Hirsch ska spela hamlet i Twilight-regissören Catherine Hardwickes moderniserade filmversion av Shakespeare-klassikern.

Förutspådda intäkter för Transformers: Revenge of the Fallen under dess femdagars öppningshelg i USA 24-28/6? Helt galna $175 miljoner! Skulle det hända blir det den andra mest inkomstbringande filmen (under en öppningshelg) genom tiderna – endast slaget av The Dark Knights astronomiska $203.7 miljoner. Den första Transformers-filmen drog in $124.1 miljoner.

Trodde ni att ni fått nog av tidningsomslag nu? Sällan. Här är Cameron Diaz på omslaget till MarieClaire.

Två DVD-släpp i USA för TV-serier jag gillar: Gossip Girl säsong 2 (18/8) och The Office säsong 5 (8/9).

Pushing Daisies-skådespelarna Lee Pace och Anna Friel har dragit sig ur årets Emmy-race och kan alltså inte nomineras den 16/7. Oklart varför.

Chad Michael Murray har ju lämnat One Tree Hill nästa säsong, men istället har producenterna plockat in gamle Bevvan-skådisen Brian Austin Green.

Javier Bardem har skrivit på för att medverka i Oliver Stones uppföljare till åttiotals-filmklassikern Wall Street. Michael Douglas kommer återvända som karaktären Gordon Gekko, och i rollistan hittar vi även Shia LaBeouf.

Avslutningsvis: Kevin Williamson har ryktesvis skrivit en ny Scream-triologi, som kommer innehålla flera av de tre första filmernas karaktärer (hur nu det ska gå till – strök inte de flesta med). Courteney Cox Arquette och David Arquette uppges redan ligga i kontraktsförhandlingar om att medverka och inspelningarna startar redan i höst! Hurra säger jag som älskade de tre första filmerna.

1 kommentar:

Björn sa...

Fattar inte hur mycket extra konstgjord andning producenterna ska fortsätta ge till One Tree Hill! Hur gick det med serien där Brian Austin Green spelade gay?