22 juni 2009

Anders Hansson + Emilia = Sant

Med Agnes stadigt placerad på den brittiska listans topp fem (fyra denna veckan också) så har mirakelmannen Anders Hansson nu tagit sig an Melodifestival-nian Emilia.

Så här låter hennes senaste singel Teardrops som ni kan köpa på iTunes på direkten om ni blir sugna.Själv välter jag kanske inte direkt av stolen, och tycker kanske det låter mera som ett mysigt albumspår än som en singel. Det har kommit långt mera saker som varit klart mera min påse från den där studion vid Fridhemsplan om man säger så.

2 kommentarer:

Johan sa...

Det tog en halvtimme av funderande, men sedan kom jag på var jag hört refrängen tidigare...

http://www.youtube.com/watch?v=jvzRgYcBPnc

Tror att det är Robyn och Jörgen Elofsson som skrivit låten - men Anders H kanske också var inblandad. Annars har han nog lånat lite väl friskt. Tur att Teardrops inte är ett MF-bidrag, för då hade väl stora plagiatmaskinen satts igång av kvällstidningarna.

Johan sa...

Och nu såg jag i kommentarerna på Youtube-länken att det är Elofsson/Ekman (Tommy???)/Brian Cox som skrivit låten. Robyn spelade in den till ett amerikanskt filmsoundtrack 2001, sedan har Darin gjort låten efter henne. Men lik Emilias låt var den i alla fall, och det är ju det som är huvudsaken =)