06 maj 2009

Två heta filmrykten!

Filmrykte ett:

Jag och mina polare fick det tråkiga "påskägget" när vi väntade typ 15 minuter för att eftertexterna skulle snurra färdigt efter Wolverine; klippet där Hugh Jackman sitter och surar i en bar.

Det andra som sitter i slutet på andra kopior av filmen visar istället Ryan Reynolds karaktär Deadpool hämta tillbaka sitt avhuggna huvud och hyschja till publiken...he's alive!

Och nu verkar det som om han även kan få en helt egen film och ännu en X-men spinoff. Det skulle om inte annat förklara varför han var så bortslarvad i den här filmen...

Men hoppas, hoppas det här ryktet stämmer. Mer homoerotiska serietidningshjältar till folket!

Filmrykte två:

I höst kommer förmodligen andra omgången av Little Britain USA på TV (även om HBO/amerikanarna är måttligt intresserade efter den modesta framgången där, medan serien blev en stor hit i Storbritannien) och nu ryktas det även om en långfilm, producerad av Ben Stillers bolag, med grabbarna.

Filmen ska utspela sig i Las Vegas (antar det är den perfekta staden för alla seriens udda karaktärer) och även om inga karaktärer är bestämda ännu så säger David Williams i en intervju att:

"We do have some new ideas for characters — a mum feeding her son to make him the fattest boy in America, a psycho American girlfriend, but without the bunnies, a woman who has everything Disney themed, and some annoying Scottish air hostesses."

Låter ju hur bra som helst! För den som vill ha mera av killarna dyker snart nyinspelade avsnitt av deras musikintervju-satir Rock Profile (som gick på radio 1999-2000) snart upp på sajten funnyordie.co.uk.

Inga kommentarer: