25 maj 2009

Ny video med Industry

Jag tillhör ju den grupp människor som älskade Steps sönder och samman och som fortfarande kan lyssna på en del låtar från A*Teens post-ABBA-covers-period. I mina öron finns det alltid plats för ett renodlat, ihopplockat popband med snygga tjejer och killar som helst ska synkrondansa lite...och nu verkar det som om jag kan ha hittat ett nytt sådant band efter år av torka (där Girls Aloud varit den enda ventilen).

Bandet är irländskt och heter Industry, men grabbarna som ligger bakom låtarna är svenskar och heter Oscar Holter och Jakke Erixson (och japp det är samme favorit-Oscar som mixade ungefär alla bra schlagermixar i år och som skrev Amy Diamonds MF-låt i år med Bard/Ljunggren), och här är bandets första video till deras debutsingel som släpps i mitten av nästa månad.



Mera schlagerbonusinfo (för er som kanske hittat hit via Schlagerprofilerna) är att den mörkhårige killen Donal Skehan tävlade i den irländska uttagningen till ESC ifjol - men blev slagen av Dustin the Turkey...

5 kommentarer:

Anonym sa...

...och som var med i samma pojkband som vår favorit Jonathan Fagerlund. :)

Oswald sa...

Aha!
Ständigt denne Jonathan! :)

Var båda grabbarna i Industry med i StreetWize? Eller ser det bara ut så?

It's a small world after all.

Anonym sa...

fast det här var ju "crazy bad"!! ha ha



F6

Oswald sa...

OK, jag kan väl erkänna att jag gillar konceptet bättre än låten. :)

Fram för flera ihopsatta, mixade popband!

Johan sa...

Ja att börja jämföra med Steps och A-Teens efter ABBA-coverperioden var nog att höja förväntningarna en aning - men jag håller med: Fler popband av denna typen!

Och skönt att det inte bara är jag som går igång på sånt här - jag spelar fortfarande A-Teens In the blink of an eye (jag var helt förstörd när den inte ens blev släppt som singel!) några gånger i månaden i Ipoden =) Och Upside down kan vara den bästa Cheironlåt som inte är skriven av killarna som var med där.