31 mars 2009

Ny video med Danny!

De två tidigare låtarna från senaste skivan blev väl som bäst halvhits (i alla fall i jämförelse med hitsen från förra skivan - Radio spelades ju en del) - men skam den som ger sig! Nu gör Danny en Erik och släpper en ny singel parallellt med att EMD dominerar listorna med sitt Melodifestivalbidrag.

Här är videon till låten Emelie som på singel kommer feat. Sasha Strunin (som vad jag förstått är polska, men någon får gärna berätta lite mera om henne för mig).

6 kommentarer:

Aronson sa...

Det är ovanligt med en icke-mellolåt som är 2.59 lång. Vet du om den här har försökt komma med i Mello?

Anonym sa...

Well, hon är en före detta Idol-deltagare, precis som Danny.

Anonym sa...

Och hon sjöng en av förra årets sämsta bidrag i Eurovision. Förvånad en schlagernörd som dig inte visste det ;).

http://www.youtube.com/watch?v=YiF8eso_BXA

Anonym sa...

*Förrförra året, förstås.

Anonym sa...

Den här videon är menad för den polska marknaden där man släpper Emely som singel.

Oswald sa...

Aronson: Bra observation - jag gillar hur du tänker! :) Vet inte om låten figurerat bland de inskickade bidragen, men jag tror inte det. I vilket fall absolut inte med Danny. Det kan jag i stort sett garantera.

Anonym: Tack! Aha, bara Polen alltså? Då gör han ju inte en Erik ändå. Och ESC-nörderiet har jag med varm hand gett till min gästbloggare Pär och min bloggkollega. Jag tittar och engagerar mig lagom - men sen glömmer jag ESC... Det är ju inte Melodifestivalen! :)

Däremot är det ÄNDÅ bakläxa just här. Helsingfors är den enda ESC jag varit på på plats och SJÄLVKLART borde jag kommit ihåg "Time to Party"-bruden i buren!