24 mars 2009

Dagens Mikropop!

Pixar's senaste film Up! kommer öppna filmfestivalen i Cannes i maj. Här är ett klipp.
TV-krönikören Michael Ausiello rapporterade igår i ett "Blind Item" på sin sida på EW att "en av huvudkaraktärerna i en av USAs största TV-serier" kommer att ta livet av sig helt utan förvarning som en av ingredienserna i seriens "May Sweeps"-avsnitt.
Samtidigt rapporterade hans konkurrent/frenemy Kristin Dos Santos på E! att en av huvudrollsinnehavarna i House inte kommer återkomma nästa säsong och skall dö plötsligt utan förvarning utan att någon sett det komma. Ingen av dem bekräftar att dessa rykten hänger ihop, men jag är sjukt orolig för Wilson, Cuddy eller Kutner just nu... Typ på riktigt.

Så här ser Beau Breedlove, praktikanten som hade sex med Portlands borgmästare Sam Adams, ut på omslaget till nya numret av Unzipped.

Michael Hirst, producenten bakom The Tudors, är öppen för att följa andra i Tudorfamiljen förutom Henry om serien skulle behöva en spinnoff eller en annan inriktning (läs: om Jonathan Rhys Meyers skulle hoppa av eller supa ner sig helt) – men absolut inte Elizabeth. "She's been done to death!" säger Michael. I första avsnittet av säsong tre nämns förövrigt Henrys berömda dotter i förbifarten då han vägrar erkänna hennes existens (han var ju inte så nöjd med hennes morsa som ni kanske minns) och inte skicka några pengar.

Om det här fungerar så ska ni här nedan kunna se hela president Barack Obamas besök hos Jay Leno. Bland annat råkade han skämta lite illa om handikapp-OS då han jämförde sina egna (dåliga) bowlingkunskaper med "It was like the Special Olympics". Ups.Slutligen; enligt Times så har homokomedin I Love You Phillip Morris med Ewan McGregor och Jim Carrey (som fick hyfsade recensioner i Sundance) svårt att få distrubution i USA, bla. på grund av en hyfsat grafisk (vad det nu innebär med amerikanska mått mätt i en mainstream-film) sexscen i början av den. I Storbritannien och "en handfull andra" länder kommer den gå upp på bio i sommar, medan den i USA kan komma att släppas direkt på DVD om inte den "kraftiga ombearbetning" (hörde jag "klippa bort allt som kan påminna om att filmens bögpar verkligen knullar"?) som de håller på med just nu kan påverka distrubutions-torkan.

Inga kommentarer: