04 mars 2009

Dagens Mikropop!

Jag vet inte ens om någon orkar läsa den här bloggen numera, när allt roligt händer HÄR (vi blev utnämnda till "Bäst Blogg Just Nu" i Metro idag - stolt) men ibland hittar jag saker som jag känner att jag bara måste ta upp för de stackare som fortfarande kikar in här.

Håll ut by the way - om två veckor är schlagercirkusen över!

Holler all reality TV-downloaders! Ikväll har både nya säsongen av Americas Next Top Model och Make Me a Supermodel premiär i USA.Det är på gång en High School Musical 4 – men med ett helt nytt gäng karaktärer och skådespelare i huvudrollerna.

Den amerikanska varianten av Life on Mars har blivit nedlagd efter en säsong (vilket säkert var lika bra med tanke på idén – nu tror jag det kan vara en grym DVD-box) och den kvinnliga huvudrollsinnehavaren Gretchen Mol ryktas nu vara aktuell för en av huvudrollerna i nya TV-serievarianten av Häxorna i Eastwick.

Veckans mest spännande rykte från brittiska The Sun? Att Danny Boyle fått en förfrågan om att regissera nästa Bondfilm!

Johnny Depps nya film Public Enemy har fått en affisch som ser ut så här.

Nu är en tredje Ghostbusters-film officiellt under produktion av Judd Apatows produktionsbolag och med manus av några i gänget bakom The Office.

Autumn reeser – mest känd som taylor Townsend i the OC – har fått en roll som en "junior agent" hos Ari Gold i sjätte säsongen av Entourage.

24/Lipstick Jungle-stjärnan Kim Raver har fått en av rollerna i piloten till Grey's Anatomy-skaparen Shonda Rhimes nya TV-drama Inside the Box – en seire som utspelar sig på ett nyhetsbolag i Washington. Uppgifterna om ravers nya roll spär ytterligare på ryktena om att Lipstick Jungle verkligen är nedlagt (trots att inga officiella bekräftelser finns) speciellt sedan en annan av seriens tre leading ladys fått en huvudroll i en annan pilot.

Rory från Gilmore Girls, Alexis Bledel, kommer spela huvudrollen i det absolut sista avsnittet av Cityakuten.

Musikvideoregissören Dawn Shadford (som blandannat gjort videos till Björk och Oasis) ska göra en film om Hamlet fast ur Ofelias perspektiv. Filmen kommer ge storyn en modern touch a' la' Baz Luhrmans Romeo+Juliet för några år sedan, och Prins Caspian himself, Ben Barnes, ska spela huvudrollen.

1 kommentar:

André sa...

Fyfan vad jag ser fram emot Public Enemies. Mann. Depp. Bale. Det kan liksom bara inte bli dåligt...