18 mars 2009

Dagens Micropop!

Tyra meddelar nu att de korta modellaspiranterna i New York kommer få en andra chans till att söka till Top Model 13. *pust!*

Dagens smaskigaste skvaller; LeAnn Rimes och TV-stjärnan (och snyggot) Eddie Cibirian har setts hångla i Laguna Beach – trots att de båda är gifta på varsitt håll! Lämpligt nog dyker skvallret upp precis lagom till premiären av den TV-film (Northen Light) som har premiär på lördag i USA.

Michael Ausiello har lagt upp en lista på hur många som kommer att dö i olika TV-serier den här säsongen, och förutom att vi alla vet att Edie kommer ryka närsomhelst i Desperate Housewives, så är jag jäkligt nervös för vem i teamet som ska försvinna ur CSI:NY (min absoluta crime guilty pleasure) medan man ju aldrig kan ta dödsfall i Lost seriöst längre (ALLA kommer ju tillbaka hela tiden – jag antar det är fördelen med att vara skådis i en serie som bygger på tidsresor).

Saturday Night Live-komikern Andy Samberg ska vara programledare för årets upplaga av MTV Movie Awards den 31/5.

Jag har ju lagt ned att se på heroes för längesedan, men en snygg bild på Zachary Quinto från månadens GQ kan man väl alltid bjuda på. Han verkar ju vara snubben som kommer få mig att gå och se en Star Trek-film i sommar.

I May Sweeps-episoden av CSI så kommer Henry Thomas – ni vet Elliott i E.T för er som var med när det var världens bästa film – spela en seriemördare som Catherine satte dit när hon var ny på jobbet för flera år sedan, och som nu själv lärt sig allt om CSI-arbete och ifrågasätter hennes utredning.

Det ryktas att JJ Abrams nästa film kan komma att bli en heist-movie om världens största diamant-stöld som ägde rum i Belgien 2003 då ett gäng italienska tjuvar kom igenom ett tiostegs säkertssystem för att få med sig guld och diamanter för över $100 miljoner.

Så här ser Madonnas ryktade kärlek Alex Rodriguez a.k.a A-Rod ut när han kysser sin egen spegelbild i aprilnumret av Details Magazine.

skådespelaren och sångaren Henry Rollins kommer medverkar i TV-serien Sons of Anarchy nästa säsong.

Sopranos-skaparen David Chase kommer återvända till HBO för att producera och regissera en miniserie om Hollywoods barndom för kanalen. Serien kommer heta A Ribbon of Dreams.

Sam Raimi slår nu hål på alla rykten om att det planeras en Spider-Man 5 parallellt med nummer fyra. Han berättar också att Kirsten Dunst inte är kontrakterad (ännu), att skurkarna och historien kommer bygga på serietidningen och inte vara gjord för filmen och att filmen kommer ha premiär 2011 med Tobey Magurie i huvudrollen.

Så här ser Jennifer Lopez ut när hon gestaltar Anita i West Side Story för en fotografering i Vanity Fair. Andra som medverkar i samma fotoprojekt är tex Robert Pattinson och Chris Evans.

På torsdag går sista avsnittet av Ugly Betty i USA på ett tag. Serien återvänder sedan inte med nya avsnitt förrän den 7/5 (men med en tvåtimmars säsongsfinal planerad den 21/7). I stället kommer komediseriena Samantha Who? och In the Motherhood sändas på Bettys vanliga tid...

...och Betty är inte den enda serien som får en tvåtimmarsfinal på ABC i år. Lost (13/5), Grey's Anatomy (14/5) och Desperate Housewives (17/5) är andra Oswaldfavoriter som får samma behandling. Sista avsnittet av Brothers & Sisters sänds för övrigt 10/5 och Private Practice tar sommarlov redan på Valborg.

Slutligen; den första fullängdstrailern på Disneys nya teckande långfilm Prinsessan och Grodan kommer (inte helt oväntat) visas tillsammans med nya Pixar/Disney-filmen Up! som har premiär den 29/5 i USA. Här är några nya bilder från just Prinsessan och Grodan.

Inga kommentarer: