22 januari 2009

Gästbloggare: Labyrint-Pär

Jag skäms verkligen för att jag inte gav John ME några poäng förra veckan på Labyrint. Den här veckan hade han fått min tolva och i så fall klarat sig kvar en vecka till. Fy! Nåväl. Här är Gästbloggare-Pär och hans veckovisa Labyrintrapport.

*****************************************************
Labyrint Topp 20 - vecka 0904

6345 poäng har delats ut mellan 39 låtar och det är faktiskt mer poäng än på mycket, mycket länge. Januari som brukar vara musikdött verkar inte alls leva upp till samma trötta roll i år. Det bådar gott inför den ankommande ångvälten i form av Melodifestivalen. Lady GaGa plockar fler och fler poäng, men det är Agnes som fortsätter att regera:

01/01 Release Me – Agnes (4v)
02/02 Human – The Killers (13v)
03/05 Poker Face – Lady GaGa (9v)
04/03 With Every Bit Of Me – Kevin (4v)
05/04 Circus – Britney Spears (2v)


On And On är för alltid borta efter 20 veckor. Det är även hitsen med Kings Of Leon och Hello Saferide. Istället debuterar en trio tjejer efter flera tidigare misslyckades försök. Jordin Sparks kliver in på 18:e plats med Tattoo, Lily Allen förlorar också Labyrint-oskulden med The Fear på 13:e plats och Lykke Li krävde Kleerups sällskap för att kunna nå listan. Until We Bleed är högsta nykomling på 11:e plats.

Jag sörjer att John ME, som gjorde ett snyggt framträdande med Amanda Jenssen, på P3 Guld-galan var två ynka poäng från att få bubbla. Eldkvarn tjuvade platsen framför Mattias blåa ögon. Linkin Park, Rihanna och Tracks-hiten med Herr Krunegård bubblar också.

Såklart utmanar ett helt nytt friskt gäng låtar och mitt videoval från högen blir utan större tveksamheter Robert Svensson och hans 1991:



Du röstar!

/Pär
*****************************************************

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bakläxa Oswald!
John fick min tolva...

/FF

Anonym sa...

..och själv gav jag 10, men skulle idag lätt ge den 12. Men loppet är inte kört. Tracks eller DigiListan kan bidra med extrabubblarmöjlighet..