14 januari 2009

Dagens Micropop!

Eftersom det var en enig bloggläsarfront som tyckte att "mindre mikropop fast oftare" var det nya svarta igår så kör jag vidare på den linjen.

Varför inte starta med Heroes Ali Later när hon ser så här het ut på omslaget till februaris Cosmopolitan.

Börjar väl annars med dagens största nöjesnyhet: Let's Dance-deltagaren Mojje fick en hjärtinfarkt i torsdags redan innan första programmet, men genomförde det ändå. Han har däremot tvingats opereras akut den här veckan (HUR kan man få hjärtinfarkt när man är 36 – hypokondrikern inne i mig går på högvarv idag) och kan inte vara med i tävlingen mera. En av förra veckans favoriter faller alltså – men enligt Lex Anki Edwardsson så har TV4 såklart ett dolt ess i rockärmen: Niclas Wahlgren! Sveriges främsta dubbare till C-teckande filmer ryktades vara aktuell redan innan programstart, och nu blir det han som får ta över Mojjes danspartner och favoritskap.

Nästa veckas beskrivning av handlingen i Grey's Anatomy i USA är "An injury leaves Mark in a compromising position in the ER", något som enligt Ausiello skall översättas med McSteamy fractures his McPenis! Minsann! Annars ryktas det även om en ring och en förlovning på Seattle Grace innan säsongen är över.

Det finns få serier jag är så fruktansvärt trött på som Hell's Kitchen. Top Chef är ett himmelrike i jämförelse...eller förresten, det är inte ens jämförbart. Nåväl. Här är iallafall deltagarna i Hell's Kitchens femte säsong.

Nu är det officiellt – den pågående fjärde säsongen blir Prison Breaks sista. Den 17 april börjar de sista avsnitten sändas i USA, och när de är slut (det har inte meddelats eller bestämts hur många dessa är) så är det över för gott för Scofield och Burrows. Ska bli spännande att se vad som händer med Wentworth Millers karriär efter det. Flipp eller flopp?

Nu ryktas det att Jennifer Hudsons stora comeback efter massakern på hennes familj kommer bli att sjunga nationalsången under Super Bowl den första februari.

Så här ser Renee Zellweger ut nu för tiden på omslaget till nya Marie Claire.

Det finns inte jättemycket nytt att säga om nya Melrose Place – för de ansvariga har nämligen inte bestämt något ännu. Det finns ingen manusförfattare, inga skådespelare (men de har bekräftat att Heather Locklear inte oväntat är ett av namnen i topppen av deras lista) och de har inte heller riktigt bestämt sig för om de ska köra "earnest first-season Melrose or crazy" eller "Kimberly-blows-up-the-apartment-complex Melrose". Gissa vad jag hoppas på? Klart det MÅSTE bli det sista. Det var ju grejen med Melrose... Dagsåpa-intriger på bästa sändningstid! Vi behöver inte flera One Tree Hill/90210/Greek-kloner.

Harry Potter-skådisarna gör ju som bekant sitt bästa för att sabba sin präktiga image när de slipepr flyga runt på kvastar. Harry himself visade snorren på teaterscenen, och nu är det Rupert Grints tur att slänga kläderna, när hans nya Cherrybomb får premiär på Berlins Filmfestival om några veckor. Hm. Säga vad man vill om Rupert men någon "guld-björn" är han inte – slät som en barnrumpa!

Anna Ortiz som spelar Ugly Bettys syrra Hilda är gravid och det tänker manusförfattarna utnyttja. Men det är inte så att Justin kommer få ett syskon, nope, Hilda kommer istället att få kraftiga problem med vikten...

Jenna Fischer erkände under Golden Globe-galan att hon är jättenervös för de stora publiksiffror som hon och de andra kommer få för "det största The Office-avsnittet någonsin" under Super Bowl. "I'm nervous. It's so much pressure. We've always been able to fly under the radar; people find us slowly. This is, like, a big spotlight on all of us and on the show, and I'm more comfortable with less attention rather than more" var hennes exakta ord.

Så här ser Matthew Fox ut på en bild i tidningen Details, vars omslag han för övrigt också pryder. Fox erkänner i tidningen att trots att han älskar Lost och har den serien att tacka för allt, så är han glad över att sista säsongen går nästa år så han kan börja göra lite flera saker än bara en.

Gabriel Garcia Bernal har fått en liten son som ska heta Lazaro. Bernals nya film av Lukas Moodysson har Sverigepremiär nästa vecka.

Penis-Kerstin rasar över att ha fått mindre lön än Gardell på slottet! På lördag är det dags för hennes program.

Om ni missat det; ungdomarna i Mamma Mia!Amanda Seyfried och Dominic Cooper – ryktas vara ett par även utanför vita duken.

Kvällstidningarna måste älska den här filmfloppen. Vem vill inte sätta en rubrik som "Inget flyt för Måns storfilm"?

Avslutningsvis; här är den internationella filmaffischen för den norska filmen Död Snö som handlar om - nazi-zombies! Underbart.

1 kommentar:

Anonym sa...

CHCHCHCHCHERRYBOMB.