13 januari 2009

Dagens Micropop!

Testar en ny variant ett tag fram över; lite mikropop då och då istället för en stor batch varje onsdag. Här är dagens nypoppade mellanmål.

Melissa George gör i veckan sin sista arbetsdag tillsammans med Grey's Anatomy-gänget (anledningen sägs vara att de inte kom överrens om lönen, men att det inte är några hard-feelings den här gången, som med så många andra savhopp i den serien) vilket betyder att Callies nya flirt snart checkar ut från sjukhuset. En som istället checkar in är Faye Dunaway, som skrivit på för minst ett avsnitt som läkare på Seattle Grace.

Så här snygg är Gossip Girls Blake Lively på omaslget till Vouges februarinummer. Sitt modemedvetande beskriver hon i numret som: "Just being here, walking around, you pick it up really quickly. In New York, you put on skinny jeans and riding boots and a leather coat and handbag, and you take on that posture and character. It becomes very natural"

Filmmusikfavoriten Danny Elfman ska skriva musiken till den kommande, fjärde Terminator-filmen regisserad av McG. Han säger att han ännu inte bestämt om han kommer att inkludera Brad Fiedels klassiska Terminator Theme från de första tre filmerna.

Christopher Gorham – som tidigare spelade Henry i Ugly Betty – har fått en dotter som skall heta Alondra Cecilia Lopez Gorham.

Syskonparet från Dexter, Michael C. Hall och Jennifer Carpenter, gifte sig i veckan. Snacka om syskonkärlek.

Jeremy Piven kommer vara med när inspelningarna av Entourages sjätte säsong drar igång om en månad, trots att han alldeles nyss gjorde ett uppmärksammat avhopp från pjäsen Speed the Plow på Broadway på grund av...kvicksilverförgiftning! Om säsong sex säger förövrigt Adrian Grenier "I think it's a throwback to season one. We're going to have some good, old-fashioned fun this time." Hmmm. Är inte det världens äldsta knep när man vet att man nyss gjort en shitty season med massa tappad publik?

Cameron kommer få lite mera plats i House, då hon tar över Cuddys chefspost då denne tar han om sin nyadopterade son.

Ashley Jensen (ni vet skottskan i garderoben) som fått mindre och mindre screentime i Ugly Betty kommer att skrivas ut ur serien, och en annan karaktär som figurerat flitigt ett tag nu (jag skulle gissa på Daniels nya flamma) kommer att dö.

Tja, det var väl det jag hade just nu. Vad säger ni? Bra med små portioner?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Bra!

Personligen tycker jag det är bättre/roligare med lite smått lite oftare, än mycket på en gång!

Anonym sa...

Ja, bra med micropopcorn! Eller var det inte det du frågade? *förvirrad*

Ju mer av Oswald ju bättre, det är inte storleken som räknas...

Anonym sa...

Man skall inmundiga sina popcorn så färska som möjligt. Ja, ja, ja!

/FF

kazarnowicz sa...

Mina 5 öre: Om Danny Elfman inte inkluderar Brad Fiedels ledmotiv till Terminator (som för övrigt är ett av världens bästa ledmotiv) så borde han straffknullas med pneumatisk borr doppad i saltsyra.

Oswald sa...

Bra, då blir det smått när de dyker upp framöver!

Och Micke; PRECIS så tyckte jag med Elfmans Batman-tema som de tog bort när de började göra Nolans filmer...men det gick över.

Nya filmer, nya tider! :)

Och han har alltså lite att hämnas på!