19 december 2008

Dagens Micropop!

Bara några småsaker jag vill att ni ska smaka på:

Äntligen har vi fått ett namn och ett datum för U2s nya platta (nej, jag är såklart inte ironisk...jag älskar U2...och deras senaste How to Dismantle an Atomic Bomb som kom 2004 var grymt bra på riktigt). Skivan kommer heta No Line on the Horizon och släpps den tredje mars. Plattan är producerad av Brian Eno och Daniel Lanois – vilket alltid har borgat för bra U2-musik.

Har jag visat den här bilden som talar om vilken toalett transexuella i Thailand skall gå på? Schyst, va?

Daniel Eric Gold heter killen som skrivit på för att spela Bettys nya käresta i Ugly Betty. Karaktären beskrivs som en Henry 2.0.

Dagens grattis går till Brad Pitt som fyller 45 år idag. Hipp hipp hurra från mig till dig, William Bradley!

HBO har just gett grönt ljust till komediserien Hung – om en välhängd basketcoach som hamnar i ekonomisk kris med "figures out a way to use his best asset". K*ken alltså (om det inte framgick). Premiär blir det den 9e juni i USA.

Visst är det ett underbart juligt TV Guide-omslag med tre femtedelar av How I Met Your Mother-gänget som finns ute i USA nu? Där delar man bland annat ut årets TV-kängor till spökgrejen i Grey's Anatomy, Project Runways trista karaktärer i säsong 5 och Heroes idéer med att göra hjältar till skurkar och tillbaka igen. Hear hear!

Jag har medvetet undvikit att kommentera det här struntryktet från The Sun om att bla Eddie Murphy ska vara med i Nolans nästa Batman-film (som ännu inte ens finns i Nolans huvud typ), men bara för att ni inte ska gå på Aftonbladets blaj så säger jag det rakt ut nu: det är absolut inte sant någonstans.

Slutligen; du har väl kastat en skoGeorge W Bush den här veckan?

Inga kommentarer: