16 september 2008

Morgonens...

Låttips: Bruises med Chairlift
Det är bra jobbat med låtsnickeriet när man hellre vill ha låten som följer med nya iPod-reklamen än själva iPoddarna. Älskar raderna om de frusna jordgubbarna på de blåslagna knäna. Så vackert.

Skivomslag: Pinks omslag till kommande skivan Funhouse som ser ut så här.

Melodifestival-grej: Laila Adele är en av de sökande i kvällen Idol.
Don't try to stop her! Nästa vecka dyker säkert Verona upp, och sen är manegen krattad för artister som Sandra Dahlberg, Andrés Esteche, Mattias Holmgren...och i förlängningen Magnus Carlsson och Jessica Andersson. MF är inte längre sista hjälpen!

Pissigaste applikation: Web-MSN. Alla som testat vet hur illa det är.

Melodifestival-grej 2: Elisabeth Andreassen hängs ut på norsk porrsajt.
Okej, nu är jag inte hetero, men allvarligt? Bettan? Hur illa ställt är det i jakten på hyfsade runkobjekt i Bergen och Stavanger?

Roligaste filmnyhet: Patrik 1,5 hade flera biljettköpare än Wanted under premiärhelgen.
Men ingen av filmerna rådde på juggernauterna Mamma Mia, Arn och Wall*E.

Discokula: Joely Richardson från Nick/Tuck.
...vars skådespelare ryktesvis kräver 100%iga löneförhöjningar för att fortsätta den här säsongen.

Melodifestival-grej 3: Enligt Expressen sjunger Martin Stenmarck både Dansa i Neon, Evighet och Hero under Ladies Night.
Jag antar att även han förstått att Las Vegas är en av de sämsta MF-vinnarna någonsin. Henrik Hjelt dansar dessutom ryktesvis till BWO. Har någon informerat Alexander Bard och hans advokater...

CSI-nyhet: Bruce Willis och Demi Moores dotter Rumer Willis ska spela en karaktär som heter Mac Taylor (jupp, precis som Gary Sinises dito i samma serie) i ett avsnitt av CSI:New York i höst.
En höst som dessutom innehåller adderandet av en ny medlem i gänget spelad av Julia Ormond (fröken Smilla, ni vet) och återkomsten för Nelly Furtado (som ju var grym i det förra avsnittet hon medverkade).

Reklamfilm: Dita von Teeses reklam för WonderBra

Inga kommentarer: