18 juni 2008

Dagens Mikropop!

Just nu är jag smått vansinnigt FRA-upprörd (jag brukar kunna ta att mina polare har andra åsikter än vad jag har, men i det här ämnet är jag tydligen en varulv insåg jag just) och hur lugnar man det på bästa sätt? genom att blunda för verkligheten och mumsa i sig en stor skål med nypoppat såklart.

Michael Urie och Becki Newton (alias Marc och Amanda i Ugly Betty) dök upp på TV-mässan i Monte Carlo (jag kan bara inte sluta tänka på att R hade varit där om han inte skulle sett Kylie) och avslöjade att vi förmodligen kommer få se mera av Marcs pojkvän Cliff, att Gene Simmons förmodligen inte kommer dyka upp mer, att Urie inte börjat leta boende på Manhattan ännu trots att serien kommer spelas in där nästa säsong med start om tre veckor ("jag får väl bo hos Vanessa Williams") och att de båda tror att NYC-flytten kommer innebära en nytändning för serien med massa kul gästskådisar från riktiga modevärden och från Broadway.

Några som flyttar åt motsatt håll är ju Project Runway. När de flyttar från Bravo till Lifestyle kommer hela programmet få en ansiktslyftning, och i och med flytten från NYC till LA kommer de dessutom att addera "a Hollywood flair". Allt enligt programledaren – och, enligt tidningen Forbes, världens 78e mest inflytelserika kändis, Heidi Klum.

Är inte den här bilden på Ben Affleck bara…märklig?

Vatikanen har stoppat all filminspelning i sina kyrkor för gänget bakom Änglar och Demoner-filmen. Det innebär inte bara att alla filmens avgörande scener i och kring St peters Kyrkan måste filmas på annat ställe, utan även de viktiga nyckelhändelserna i Santa Maria del Popolo och Santa Maria della Vittoria blir omöjliga. Vatikanens talesman Marco Fibbi meddelade förresten följande i ett pressmeddelande angående alltihopa:
"Traditionally, we read the script, but in this case that was not necessary. The name Dan Brown was enough."
Kanske störde sig påven också på att filmatiseringen av DaVinci-koden var urusel? Eller?

Här är en bild på Scarlett Johanssons karaktär i kommande Frank Miller-filmen The Spirit.

Sacha Baron Cohen's film om Bruno kommer för övrigt ha premiär samma dag som tidigare nämnda Änglar och Demoner – det betyder för övrigt i klarspråk 15 maj 2009.

Vill ni veta vem som ska spela skurken i nästa säsong av 24? Ledtråd: Angelina Jolie… Nä, det är inte Brad Pitt, utan Angelinas farsa Jon Voight som ska terrorisera Jack Bauer ett dygn i vinter.

Det berömda manuskriptet till Indiana Jones 4 som Frank Darabont skrev har nu dykt upp online efter flera års ryktbarhet, och då visar det sig att alla de grejer fansen avskytt (frysen, aporna, rymdskeppet) fanns redan i Darabonts manus! Recensioner hintar dock om att Marions karaktär var mycket bättre skriven (sämre går väl knappast iofs) och att allting generellt sätt håller lite högre klass i det ofilmade manuset. Fan, vet.

Så här ser Robbie Williams (numera 34 år gammal) ut nu för tiden. Att han missat bröstvaxningen de senaste åren är helt okej med mig, men den där säkerhetsnålen som håller ihop tröjan är jag inte helt hundra på.

Oscarsvinnaren Crash ska bli TV-serie (har jag nämnt det innan) och en hel drös med skådisar har redan kontrakterat för ensemblen. Mest känd? Dennis Hopper som ryktas vara den centrala karaktären.

Mera casting; Janel Moloney – Donna i Vita Huset – är den sista i en lång rad av skådisar om knutits till ABC fantasy-pilot Captain Cook's Extraordinary Atlas. Serien handlar om en trettonårig tjej (spelad av Jodelle Ferland) som hittar en magisk bok som tar med henne till en värld under jordens yta. Maloney ska spela hennes adotivmamma.

Här är affischen för Woody Allens kommande film Vicky Christina Barcelona.

Tyra Banks och hennes topmodels från säsong elva har siktats i Amsterdam! Så då blev det ingen Stockholmsresa denna säsong heller alltså. Blä.

Robyn kommer agera förband åt Madonna på "flertalet" av hennes Europeiska gig. Grattis alla ni jag känner med biljetter – I know who you are.

Sam Raimi ska regissera filmatiseringen av Dennis Lehanes bok The Given Day, om soldater som återvänder till Boston från första världskriget insjuknade i spanska sjukan.

Den här lika-som-bär-bilden är bara FÖR kul för att jag inte ska sno den rakt av från Perez Hilton och stoppa in den här.

Courtney Cox sägs vilja göra en långfilm av Friends/Vänner nu när Sex and the City är en sådan succé och hennes TV-serie Dirt lagts ned.

Heroes-skvaller var det alldeles för länge sedan som jag hade här så här kommer ett: det ryktas att Claire inte är den enda hjälten av huvudrollskaraktärerna som är adopterad! Ryktet säger också att detta är något som kommer "ändra allting" – vilket undertecknad genast tolkar som att Heroesförfattarna sneglat på Brothers & Sisters, känt att incestvibbar säljer och kommer köra hårt på att göra en kärlekshistoria mellan 'real life couple' Milo och Hayden möjligt. Vad tror ni?

Det ryktas att Lance Bass (ni vet killen i N'Sync som kom ut ur garderoben) två senaste pojkvänner modellen Pedro Andrade och frisören Ben Thigpen numera är ett par…

Weedspremiären i USA i måndags (nope, jag har inte sett det ännu) slog alla record och hade 60% fler tittare än vad premiären för säsong tre hade.

Sedan ryktet började spridas att Justin Timberlakes penis var för stor (och hade tvingats förminskas med CGI) i kommande filmen The Love Guru, har folk på nätet såklart gått lösa med photoshoppandet. HÄR hittar ni några rätt kul bilder.

Vad kan jag skriva som ursäkt för ännu en bild på Chace Crawford? Kanske att i första avsnittet på säsong två av Gossip Girl åker gänget till Hamptons, där Blair använder en ny snubbe för att göra Chuck svartsjuk. Eller att skådespelare från serien inte bara siktats just i Hamptons, utan även i Miami. Kanske får Florida extraknäcka som Europa?

HÄR hittar ni ett litet, litet HQ-klipp från kommande Batmanfilmen The Dark Knight. Och ja – det är Harvey Two-Face vi får se bakifrån!

Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna skriva om allt Desperate Housewives-skvaller utan att röja den stooora twisten i säsongsavslutningen…men ni som inte vill veta får helt enkelt hoppa kortisar med Desperate-tema! I alla fall; just nu castas det som bara den för att hitta de nya ungarna. Någon ska spela en fjortonårig Parker Scavo som skall vara trevlig, smart tekniknörd. Man letar även efter en nioårig blond, blåögd Penny Scavo, eftersom dessa två kommer vara regulars i serien. Tvillingarna (som numera är ungdomsbrottslingar) kommer bara dyka upp då och då, och castingen för dessa har just börjat. Dessutom kommer Manyard M.J delfino (Susans nya unge) vara en återkommande femårig figur. Kul va?

vet ni vem det här är? Knappt jag heller, men han heter Julian Morris och är en av de nya internerna i sista säsongen av Cityakuten i höst.

Visst är det lite kul att en kille som heter något så träffsäkert som (John) Hurt har fått en roll i TV-serien Damages?

Hörde nyss Lisa Miskovskys version av BackstreetBoys/hennes egen Shape of my Heart (kallad Another Shape of my Heart) på P3. Fantastisk!! Fan att Midsommarskivan redan är pressad och omslagen gjorda...för att inte tala om att QX Speldosa (där jag dominerar lite i juli kan jag berätta stolt) redan är på väg till tryck. Sorry Lisa. 'Cause that was lovely.

Just nu letar castingbyråer efter en artonåring som ska ha likheter med Michael C Hall för att kunna spela Dexters son! Jag misstänker att det kan vara ännu ett föremål för Dexters många fantasier dock, och inte en "riktig" son. Men vem vet? Kanske en okänd oäkting gör entré i säsong tre.

Annie Leibovitz har fotat Nicole Kidman för Vouge på plats för filminspelningen av Baz Luhrmanns äventyrsfilm Australia. Förutom omslaget som finns att beskåda ungefär överallt på nätet, så ingår bland annat den här klassiskt romantiska bilden på filmens huvudrollspar.

Slutligen har American Film Institute korat de bästa filmerna i i tio olika genrer och vinnarlistan såg ut enligt följande:

2001: A SPACE ODYSSEY (Science Fiction), CITY LIGHTS (Romantic Comedy), THE GODFATHER (Gangster), LAWRENCE OF ARABIA (Epic), RAGING BULL (Sports), THE SEARCHERS (Western), SNOW WHITE AND THE SEVEN DWARFS (Animation), TO KILL A MOCKINGBIRD (Courtroom Drama), VERTIGO (Mystery) and THE WIZARD OF OZ (Fantasy)

Håller ni med? Jag antar att de egentligen menar de "bästa amerikanska filmerna" i respektive genre (men man kan inte riktigt veta med Hollywood) – men även då har de en alldeles för stor förkärlek för det gamla enligt min åsikt. Men Gudfadern är ju oantastlig. Såklart. Här är topp tio inom varje genre också, med en del kul reflektioner längst ned på sidan.

2 kommentarer:

Grumpy Ninja sa...

Jag skrattade högt och hjärtligt åt Ben Affleck-bilden. Den var mycket underlig och faktiskt lite obehaglig!

Anonym sa...

Vi vet ju alla hur det gick när Apprentice flyttade väster ut.

Mode är väl inte direkt det första man tänker på när det kommer till LA.

Nej, hade Project Runway varit en aktie så är detta en tydlig säljsignal.