27 mars 2008

Sara Tancredi can give head again

Jag slutade som bekant att kolla på Prison Break efter två-tre avsnitt in i säsong tre, men ryktet att Dr. Sara Tancredis huvud dök upp i en låda när Sarah Wayne Callies hoppade av serien för att hon A) inte gillade manuset för karaktären under säsongen (typ 100% kidnappad) och B) passade på att bli mamma, har jag ju skrivit om flera gånger här i bloggen.

Nu kanske jag måste se i kapp alla avsnitt i alla fall, eftersom manusförfattarna - förmodligen lika chockade som jag över att Fox i förra veckan gav en fjärde säsong av serien grönt ljus...och för att de därmed tvingas hitta en fjärde infallsvinkel på ett format som var genialt i ungefär 13 avsnitt och riktigt kul i knappt en säsong - fått Sarah Wayne Callies att återvända till serien, och alltså låter henne på något sätt "Bobby-återuppstå" med huvudet i behåll och allt.

Det vore kanske värt att tråckla sig igenom ytterligare tio avsnitt för att få se hur de löser det utan att det blir helt "Äsch, det var nån annans skalle!" krystat... Premiär i höst.

Inga kommentarer: