18 januari 2008

Millenniumskifte!

Det här bloggens inlägg nummer 2000!
Helt sjukt många egentligen, men samtidigt får jag en känsla av "va, är det inte mer?". Väldigt dubbelt.Hade först tänkt göra värsta grejen med någon form av topplista på mina favoritinlägg (jag orkade inte) eller ett stort inlägg med alla olika delar jag brukar skriva om här i bloggen (så glömde jag sladden till iPoden hemma så jag kan ändå inte få ut någon Popplista).

Nästa idé var att lägga upp lite bilder från mitt verkliga millenniumskifte - alltså det natten den 31 december 1999 - från den där hysteriska festen i oslo då vi förstörde ett helt gäng lägenheter, en komplett servis och en vägg...och stod på ett tak i Oslo och drack champagne efter att ha gjort min mest ambitiösa nyårsquiz någonsin (frågor på varje århundrade under 1000-talet, varje årtionde under 1900-talet, varje år på 90-talet och varje månad 99) - men det föll dels på att inga foton var digitala 1999 OCH att jag då vägde nästan 100kg, hade rosa skjorta och ett Glenn Killing-skägg. Not very flattering.

Så nä.
Jag tror jag gör som jag planerar att göra med min (jäkligt snabbt) stundande 35årsdag. Jag konstaterar bara fakta och så får det vara bra så.

1 kommentar:

Björn sa...

Grattis - det har verkligen varit 2000 mycket intressanta och underhållande inlägg - Rock on! Hmm.. du kittlar verkligen fantasin med det där millennieavslöjandet. Finns det ingen scanner i närheten?