04 oktober 2007

Popp or Poop?

Det var länge sedan jag hade en ren Popp or Poop som inte bara handlade om nya TV-serier, så här kommer en...med bara lite, lite TV.

Att SF har bestämt sig för att lägga ned biografen Palladium i Göteborg, vilket alltså i praktiken betyder att Sveriges näst största stad må ha Sveriges största biopalats i bergakungen – men inte en (1) enda singelbiograf. Inget mindre än en skandal! Poop!

Att FF jobbar i Stockholm över dagen så man kan möta upp honom och ta en liten shoppingrunda, laga lite käk, lyxa med ett glas vin och Chocolate Therapy och kolla nya avsnittet av Reaper och lite New York-bloggar. Popp!

Skivan Radio 1 Established 1967 är ingen superkatastrof – men om man tar 40 bra artister (more or less) och låter dem spela in varsin hitlåt från åren mellan 67-07 så borde resultatet kunna bli så långt mycket bättre. Istället blir det alldeles för ofta en uppvisning i Sikta Mot Stjärnorna-verioner av gamla godingar (och det enda exempelvis Keane har gemensamt med Queen är att det rimmar…go figure) och bara undantagsvis får vi höra något eget och unikt. Helt okej (artisterna är bra och låtarna är bra) men ändå en besvikelse. Poop!

Doften Polo Double Black från Ralph Lauren. Luktade average på den lilla pappsticken, men när jag slentrianmässigt sprutade den på handen så uppstod någon form av himmels kemi mellan mig och den. New York-resans första säkra köp. Popp!

Jag sågade ju piloten till den nya komediserien Cavemen på ABC för ett bra tag sedan, och jag var tydligen inte den enda. När första avsnittet sändes i veckan var det ett helt nytt avsnitt (ryktet säger att den pilot jag såg tidigare blir ett avsnitt längre fram) med delvis utbytt ensamble och nytt smink som mötte oss som tittade på grottmännen...som om det skulle hjälpa. Alltihopa är fortfarande bara så förutsägbart och onödigt att jag har svårt att tro att jag någonsin kommer offra en halvtimme på det igen - även om det ändå inte är i närheten av att vara så kass som årets absolut sämsta sitcom-pilot (som kommer dyka upp i pilotprojektet här på bloggen inom en nära framtid). Poop igen!

Inga kommentarer: