02 oktober 2007

Mera Sex and the City

Okej...
Det här är ett inlägg för er som är lika besatta av Sex and the City som jag. Som har boxen och har sett alla avsnitt minst tre gånger för mycket, som har spelat spelet och druckit drinken – och som är så pass lyckliga över att filmversionen äntligen händer och så pass insnöade att ni vill kolla på amatörmobiltelefonfilmade YouTubefilmer från inspelningsplatserna i New York just nu.

Här kan ni se alla tjejerna filma en scen gåendes på stan (från en annan vinkel här)
Här kan ni se Mr Big möta Charlotte precis när hennes värkar startar
Här kan man se Carrie och Mr Big gå ut från ett hotell
Här kan man se Samantha möta upp de andra brudarna

Nöjer man sig inte med det så rekommenderas ett dagligt intag av Sex and the City - The Movie Blog, vars länk ni från och med nu också hittar i vänsterspalten.

Måste dessutom avslutningsvis visa en bild på den lite yngre upplagan av våra favoritbrudar, som de enligt rykten springer på i en scen på stan och som får dem att reflektera lite att de alla är +40 numera.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Wohooo! Du är min personliga SatC-films-nyhetsförmedlare! :D
Men nu fattar jag ingenting, är Charlotte gravid? I sista avsnittet fick man ju se foto på världens sötaste kinabebis som de skulle adoptera?!

Oswald sa...

Den lilla kinesbebisen har förmodligen växt upp (om du kollar på fotona från bröllopet jag la ut idag) - kanske har de låtit det gå lika många år som passerat sedan sista avsnittet?
Och då skulle ju Charlotte lugnt hinna bli gravid igen!

Saken är dessutom den att det neda som läckte ut om filmen när serien lades ned (den var ju planerad redan då, men Kim Catrall hoppade av) var att Kirstin Davids sa i en intervju att Chalotte skulle ha blivit gravid!

Anonym sa...

Ahaaa! Hahah, jag hade helt glömt bort det där med tiden. Tänkte väl att filmen skulle ta vid där serien slutade. Not. :p
MEN om det är Carrie som gifter sig (klart de kan ha hysteriska klänningar, minns bara vad Samantha hade på Mr Modedesigner-begravningen! HAHA!) och Samantha bär rött...innebär det då att hon har legat med Mr Big?! Det skulle inte förvåna mig... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!