19 oktober 2007

Dagens Mikropop!

Förutom Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, Jennifer Hudson, David Eigenberg, Evan Handler, Jason Lewis, Mario Cantone och Willie Garson (som vi redan sett bilder på från inspelningsplatserna) bekräftas det nu att både Lynn Cohen (Magda) och Candice Bergen (Carries chef på Vouge) är med i Sex and the City-filmen. Inga besked om Aidan ännu, dock... Här är i alla fall lite bilder både på Magda och *tada* en numera femårig Brady.

Det verkar som om en ny Arkiv X-film verkligen är på gång.

Brian DePalmas nästa film blir Capone Rising - uppföljaren till hans succé De Omutbara.

Nu har Toni Colette slutligen gjort vad så många andra duktiga skådespelare gjort fore henne - hoppat over till TV. Toni ska spela huvudrollen i piloten för Steven Spielbergs första TV-komediprojekt (för kanalen Showtime i USA som redan har succéer som Weeds) The United States of Tara. Grundidén är att Tara - fru och tvåbarnsmor - har en personlighetsstörning som gör att hon hoppar in i andra personaliteter när hon blir stressad, typ "tonårsflicka" eller "äldre man", och serien beskrivs som en svart komedi i halvtimmesformat.

Disney har stora, stora förhoppningar på sin kommande film Enchanted, om en tecknad sagoprinsessa som hamnar i dagens New York (och som bland annat har McDreamy i rollistan). Rykten gör gällande att Disney tror stenhårt på filmen, som har premiär i USA 21 november - men vars trailer redan rullar före Stardust på svenska biografer (helt okej trailer), och räknar med att det blir en franchise med minst två uppföljare.

Här hittar ni en schyst subtil Halloween-inspirerad reklam för kommande Batman-filmen.

Filmen X-Men Origins: Wolverine har fått ett premiärdatum. 1/5 2009 så kommer Hugh Jackmans X-men prequel börja visas på biografer.

Nu har det avslöjats vilken ny serie som blivit den andra efter CWs Gossip Girl att få en full första säsong: ABCs Private Practice. Inte helt oväntat kanske, eftersom Addison och gänget varit den mest framgångsrika nykomlingen i år. Strax efteråt meddelade även CBS att de kommer ge sin nykomlingssitcom The Big Bang (en serie jag gav ett Poop! i Pilotprojektet...men som jag kan avslöja att jag ändå följer varje vecka och har ganska kul åt) en full säsong.

Dagens citat är hämtat från Expressens (Mats Bråstedt) Hairspray recension: "Blonsky är som en korsning mellan Anna Book och en Duracellkanin – och med en utstrålning som är förtjusande"

Rambofilmen har bytt namn igen. Nu heter den...Rambo. Bara det

På tal om Addison och Private Practice: Inom kort kommer hon få en ny snubbe att kära ned sig i när David Sutcliffe - japp, Gilmore Girls Rory-pappa Christopher, blir en del av seriens fasta ensemble.

Finska HIM tippas få göra nästa Bondlåt efter att Amy Winehouse blivit arresterad i Norge. Vet i och för sig inte om de två nyheterna var relaterade. Men ändå.

På fredagarna regnar det alltid in mer eller mindre roliga "fredagsmail" på kontoret. Här är slutligen en bild ur dagens skörd. Trevlig helg! Och snälla - håll tummarna för att A) inte planet störtar och B) det inte är så jävla turbulent hela tiden, heller.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men jisses vilket foto. Det roliga är att människorna i förgrunden ser så glada och obekymrade ut. De skulle bara veta. MOAHAHAHAH!
Men oj, när åker du? Snart! Klart att det ska gå bra att flyga, men jag ska hålla tummarna för er i alla fall. Och ha så skoj nu i Sex and the city-land!
Pst. Tack för att jag fick citera dig i Kent-artikeln. Det blev väldigt bra med ditt citat. :)