05 oktober 2007

Britneys Nya Video

Så fick då äntligen Gimme More en video...
...och jag skulle väl kanske inte riktigt säga att den hjälper till för att ge ett bättre slutresultat till Brittans ruttna vecka. Det är nämligen (minst sagt) en tämligen trist video till en så bra låt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, men... nä.

Hon är ju bara en image tjejen och inte så mycket mer (en image som dessutom har...hrmm.. ändrats över åren). Hon skriver inte sin egen musik, hon har ingen röst att leva på - låtarna hon får levererat kräver inget annat än små stön och kissekattspinnande i sånginsats. De tidigare koreografierna tycks vara ett minne blott. Och kroppen har hon inte heller. Så förutom att hon inte håller som musiker så är det ju så illa att hon inte ens håller som artist à la Idol.

Video är mörk och skakig med snabba klipp... perfekt upplägg om man inte riktigt kan hålla sig på rätt köl. Skitful peruk, dessutom....

Oswald sa...

hahaha
En på-pricken-analys kan man säga!

Man ska nog helt klart passa sig för att tro att man kan bete sig hur som helst med sin karriär om man är så beroende av andra inom alla områden och egentligen inte har någonting (mer än en schysst backlog) att bygga nya framgångar på.

Anonym sa...

Nu måste till och med JAG säga;
Fy fan vilken crappig video till en dunderlåt.

Skärp er!