25 maj 2007

Fredagsfundering

Läser i Svenska Dagbladet att Mikhail Baryshnikov är i stan.
Säkert jättespännande för alla dansintresserade och hans hemliga projekt med Mats Ek får det säket att spänna en del i trikåerna på de insatta.


I min egen Sex and the City-skadadae hjärna kan jag ändå bara se att det sitter en flera år yngre tjej på Grand Hotell just nu i en tyllkjoll och vänta och väntar. Hon tar långa ensamma promenader längs Nybroviken, tittar på slottet, ser fnissande ungdomar på sin väg bland turistfällorna i Gamla Stan och råkar snubbla och vräka ut hela innehållet i sin handväska i någon av butikerna på Biblioteksgatan...

Lyckligtvis vet jag att MrBig kommer komma farande så fort flygplansstrejken är över och dra med henne hem till NYC igen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Shit, du lyckades precis pricka in mitt nästa avsnitt i Sex and the City-kavalkaden. Grr.

Blir'u kvar i stan i helgen?

Oswald sa...

Oj. Sorry.
Men du hade sett det innan, väl?

Blir kvar här.

Anonym sa...

Hahahahhaha... Jag är nog lika SATC-skadad också. Finns denna Mikhail på riktigt, heter han inte Alexandr Petrovsky? Alltså, han förstörde ju HELA slutet av säsong 6 och det var ju en himla tur att Mr Big kom och styrde upp allt på slutet för näää, han är så gammal och elak och ful och äcklig. Jag var tvungen att titta bort varje gång de kystes för jag blev så äcklad.

HUR tänkte manusförfattarna när de skrev in Alexandr i serien? Seriöst?!?!?! En teori som jag har är iofs att slutet skulle bli ännu lyckligare och alla som stört sig lite, lite på Mr Bigs bindningsfobi skulle ÄLSKA honom i sista avsnittet eftersom han på alla sätt och vis är tusen gånger bättre än Petrovsky.

Cäääääääärri... *uuuuuuuuuuuäääääk*

Kerstin sa...

Hihi, är lika skadad själv... skönt att man inte är ensam...