21 april 2007

Det är Natt...

...men inte riktigt klockan fyra kanske.
Tycker ändå Gwen Stefanis nya video och singel är så bra att de bara måste in i bloggen nu.

Ska snart sova för tåget går till Götebog vid 10 i morgon förmiddag, men innan måste jag bara få nämna att jag just varit på en fantastiskt trevlig Eurovisiontillställning...självklart hos Edward...självklart med quiz (som vi vann! grymt lag!) och självklart med massa schlager.

Känner att jag är med om så SJUKT mycket Eurovision/Melodifestival i år så jag nästan blir rädd själv. Kommer jag bli alldeles för förknippad med det här? Kommer folk bara se mig som (en sådan där förhatlig) schlagerbög?


Men va fan. Samtidigt är det kul att plocka fram den killen jag var på åttiotalet. Innan Chalmers. Innan jag hittade all annan musik och andra intressen. När Melodifestivalen var årets grej.
Den killen jag var då hade dödat för att få vara med om allt jag är/kommer få vara med om i år, och jag gör det här mycket för honom...och jag är faktiskt rätt nöjd att få göra det för honom med den distans som jag har nu.

Fast okej....givetvis så har den här 34åringen jäkligt kul på kuppen också! Får en massa nya vänner, får träffa massa kul folk inblandade i den här cirkusen, får resa runt lite... Men han lever inte för det (som många andra) - och det gör det dubbelt så roligt.

Men nu blir det inte ESC, utan Gwen. Gothenburg (fast först sängen) - here I come!

Inga kommentarer: