22 mars 2007

Veckans Tips för Dina Sinnen

Hör: "(Lack of) Love will Tear us Apart" med The Honeydrips
Tur att P3 finns, för annars hade jag nog aldrig (sist av alla?) upptäckt den här underbara lilla låten som är som designad för att ha i lurarna när man vårpromenerar. Göteborgsbaserade The Honeydrips tar hjälp av Cat5-Hanna och bjuder bland annat på en slinga som låter som en variant av den där klassiska Under Pressure-med-Queen/Ice-Ice-Baby-med-Vanilla Ice-basgången ni vet... Varför den inte finns på iTunes är en gåta, men man kan höra den alldeles gratis på deras MySpace-sida (såklart) där man även hittar videon. Finns förövrigt också i en någon form av remix av The Embassy (kallad för "The Embassy Way") på singeln och i en annan remix av Dreams End här. Hela albumet recenseras dessutom snart i en gratisgaytidning nära er.
Lukta: 7Eleven Muffins
De är verkligen marknadsgenier på sjuelva…eller är det bara jag som inte kan gå förbi ett av ställena när det luktar så där ljuvligt nybakat, utan måste slinka in och köpa en latte och en kardemumma muffin för 25 spänn?
Känn: Dig Tjock När Du Ätit…
…en halvliter vardera av Ben & Jerry’s New York Super Fudge Chunk och Ben & Jerry's Cookie Dough. Snacka om att jag är expert på att "unna" mig glass när jag är förkyld och har ont i halsen. Snacka inte om att det nu är två par jeans som jag inte kan använda längre…
Smaka: Våfflor på Våffeldagen
Finns det verkligen folk som bara äter våfflor på våffeldagen? Det finns ju en hel drös som bara äter semlor på fettisdagen menar jag? Nåväl, på söndag kan vi som äter det året runt (speciellt på sommaren hemma i Blekinge med färska jordgubbar, glass och grädde) äntligen förenas med engångomåretätarna i en enda härlig fett&socker-extas. Mums!
Se: "Six Degrees" – TV-serie på ABC
Äntligen är årets TV-mässiga New York-onani tillbaka i rutan i USA. Förmodligen bara för några avsnitt och på en trist fredagstid...men ändå. Med tanke på årets nedläggningsfrekvens av nyheter i TV-tablån over there så ska man vara glad att ABC inte bara släpper de osända avsnitten till streaming på webben någonstans. Hoppas det rycker upp sig och hoppas i så fall att någon märker det.
Undvik Däremot:
Stressymptom, Kylskåp som stängt av sig själv när man var borta, Förkylning, Skriva fyra recensioner samma dag, Smutsiga gångbanor, Kylskåp som när de kommer igång fryser mjölk och juice till is

3 kommentarer:

Kim da Costa sa...

Ojoj, mycket att tänka på/göra.
Kylskåp luktar förresten alltid lite illa.

Oswald sa...

Kim: Sant. Speciellt om temperaturen växlar så som det gör i mitt så ingenting förvaras som det ska utan möglar, ruttnar, fryser och växer...

Skövdestekarn: Oj. Stackare. Var det idrotten som krävde ännu ett offer, eller bara vardagsbestyr? Förresten "slut på kryckor" - kan det bli mera Västra Götalands Landsting??

Oswald sa...

Jag som brukar sakna mina innebandyluncher i Göteborg.... Kanske ska sluta med nu.
Avsliten hälsena låter inte som något jag skulle gilla alls.
Ligga hemma några dagar däremot...där är jag all in.
Men det kanske är skillnad om man har två småbarn som vill leka med pappa samtidigt. ;)