07 mars 2007

Veckans Tips för Dina Sinnen

Hör: " Like Fire Tonight (Extravagant Fire Mix)" med Günther
Medan juryn fortfarande är ute och bestämmer huruvida jag tycker Måns akustiska version av "Cara Mia" på nya singeln är bra eller bara pinsam, och trots att jag tillbringat en hel morgon i sällskap med "Vågar du, vågar jag"-remixar, så känner jag det är dags att uppmärksamma den bästa remixen på någon av förra årets Mello-låtar: Günthers bortglömda sommarpärla har jag flaggat för tidigare här i bloggen – och faktum är att den låten dessutom har en av de bästa mixarna i schlagersammanhang. Går dessutom (tillskillnad från typ nästan alla finallåtarna i år) att köpa redan idag på ett iTunes nära dig.
Lukta: Oliv
Min duschtvål heter något med oliv, min handtvål gör detsamma...och min hudkräm...och därefter käkade jag olivphiladephiaost på morgonmackan. Nästa steg bör vara olivdoftande tandkräm och tuggummin...
Känn: Kluvenhet inför nya tidningen Café Collections
Jodå, jag välkomnar varje försök till modetidningar för män som inte måste varva varannan sida med halvnakna brudar, och visst ryms det en jäkla massa bilder från säsongens modeveckor i det här nya försöket från Hachette/Café. Samtidigt kan jag inte hjälpa att det känns som om tidningen innehåller ungefär alla stilar som är möjliga (vitt, färgglatt, rött, denim, safari, grått, 70tal etc) vilket gör mig en smula förvirrad…och det där greppet med att skriva med röd tusch på bilderna känns inte så roligt som redaktionen trodde. Ändå som sagt ett plus för ambitionen – även om jag har svårt att tro att resultatet är så världsunikt som Daniel Lindström vill få oss att tro.
Smaka: "Pastan-på-den-där-pizzerian-på-Odengatan-nära-Sveavägen-som-jag-inte-minns-namnet-på"
Har ägnat två timmar att lusläsa internet (japp, typ hela) men ändå inte lyckats luska ut vad stället heter. Är det bra? Nåväl. Kanske inte ett ställe du beställer bord på för en helkväll, utan istället en av de där sällsynta pizzeriorna där pastarätterna inte bara är en ursäkt för att få kalla sitt ställe för "Italiensk Restaurang", utan istället stora, goda och prisvärda. Tyvärr inga alkoholrättigheter, så det där glaset rödvin man vill ha till får man ta när man kommer hem.
Se: "Mullvaden" – TV-serie på Kanal 5
Har länge undrat varför femman la ned det här realityprogrammet (som i min värld dels är det enda jag verkligen skulle vilja vara med o, och dels bland det mest spännande som finns i genren) men jag antar att Sverige inte variktigt moget för en dockusåpa där det inte söp och knullades när den gick förra gången. Nu när det är mys&klur-reality som är det nya svarta så borde det dock vara borgat för en rättmätig succé. Premiär ikväll med allas våran favoritLillBabssvärson Hasse Fahlén som programledare.
Undvik Däremot:
Översvämning i Tvättstugan, Att Rösta på Tommy Nilsson i Melodifestivalen, Stockholm i det här smutsvädret, Vad-ska-jag-göra-med-mitt-liv-depressioner, Stressanalfabetism

1 kommentar:

Anonym sa...

Var det Primo Ciao Ciao? Finns en på Odengatan och en på Bondegatan också, där åt jag i somras. Hur gott som helst. :)