23 mars 2007

På Gatan Hemma i Stan Där Jag Bor...

Tjejen jag hyr min lägenhet av har släppt en bok och får en helsida i dagens Metro (borde misstänkt att hon var i stan när telefonen ringt och folk sagt de ringt fel hela veckan när jag svarat med mitt namn) vilket är lite spännande.

Eftersom boken hon skrev innan handlade om hemsnickeri och heminredning så följer därför lite bilder från min (vår) gård som den ser ut just nu.
Hemsnickeri på hög nivå!




4 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Det ser snarare ut som en krigszon... Och råttuppfödningslappen var kanske tusen gånger roligare än "Din mamma jobbar inte här" fast ändå lite i samma stil...
Och världen är sjukt liten, just den artikeln läste ju jag på bussen och tyckte att tjejen var hur cool som helst och så bor du i HENNES lägenhet. Sjukt.

Kim da Costa sa...

Jag tror inte att du är en av de där "några".

Anonym sa...

Va!? Bor du i Caroline Salzingers lägenhet!? Hennes förra bok var ju bibel när jag renoverade min lägenhet för ett par år sedan! Dessutom hade tydligen en av mina nära vänner en crush på henne i mellanstadiet. Världen är så liten...

Oswald sa...

ellen: Hon ÄR sjukt cool. Jag börjar tro att jag tog lägenheten (som jag ju inte gillar alls numera) direkt bara för att hon var så otroligt cool och suverän. Man trodde man skulle bli som hon om man bodde där, kanske. :)

kim: Hm. Jag har nog varit det tror jag. ag är inte van vid råttor, vettu. De finns inte där jag kommer ifrån.

ss: Minsan. En annan skoj historia är att min kompis Paris-Lisa också hängt med henne när båda bodde i London. Det är lite som en Filmfestivalfilm alltihopa... Människor som möts å allt det där.