14 mars 2007

Onsdagskortisar

Ni trodde väl inte ni skulle slippa/tvingas vara utan dem bara för jag är i Göteborg? Here we go! Oswald goes E! möter Metro:

I USA kommer nya Die Hard filmen fortfarande heta "Live Free or Die Hard" som det tidigare var sagt...men i resten av världen har man nu bytt till det lite mera rakt-på-sak (filmen handlar om en attack mot datanätverk i USA) "Die Hard 4.0". Premiär blir det den 29/6.

Säga vad man vill om Mats Strandbergs böcker (och det brukar jag göra också) – hans omslag är sjukt snygga! All respekt till vem det nu är som gör dem. Bara det en anledning att köpa den när den dyker upp senare i sommar.

Zachary Quinto (Sylar) i Heroes kommer bli en del av seriens fasta ensamble nästa säsong (jag saknar verkligen tiden när man lätt visste vilka det var som var med i sådana...ni vet då alla fick vända på huvudet i vinjetten och man visste att då skulle de inte försvinna i närmsta taget) vilket väl får anses som en god nyhet för oss Heroes-fans – men en sämre för alla Sylars offer i serien. Däremot kan man inte vara säker på att resten av gänget överlever, då seriens skapare Tim Kring sagt att han ser varje säsong av serien som avslutade kapitel (med en tydlig blinkning åt Lost, vars sjunkande tittarsiffror i USA anses komma från seriens ovilja att lösa mysterier utan bara köra på med fler) och varje nytt kapitel ska vara självstående med en hel del nya hjältar och plot-lines.

Jag blir bara så spontant glad när P3 plötsligt spelar Veronas La Musica. Jag är allvarligt schlagerskadad. Förövrigt är det Verona, Måns, Sebastian, The Attic, Andreas Johnson och (såklart) The Ark som jag hört på P3 hittills från Melodifestivalen...och Magnus Carlsson (hör och häpna)! Måste nästan vara första gången solo i "ungdomskanalen"?

Precis när man trodde att det ornat sig för Danny och Lindsay i CSI:NY (och de äntligen skulle få bli ihop) så ryktas säsongens cliffhanger vara av den arten att den saboterar allt sammans... Mer än så vet jag inte.

Veckans Marcus Larsson – en otroligt kort och rolig Anna Book-sågning.

Imorgon är äntligen Ugly Betty tillbaka efter sweeps-uppehållet i USA. Avslöjade plot-lines inför våren är bland annat att Alexis ska få en snygg beundrare och att Marc ska komma ut för sin (oförstående) mor. Måste också bjuda på ännu ett härligt citat från underbara Justin/Mark Indelicato, när han berättade om hur han ser på sin viktiga roll som världens första bögbarn i kommersiell TV:

"I love that Justin is different. He's not this macho, football player jock like [so many boys on TV]. He's into fashion and Broadway, and there are a lot of kids out there who are like him. I love that Justin can help them conquer their fears and change the way they view their lives."

Gunilla Niska skräder inte orden
när hon sågar allas våran schlager-diva Carola i dagens Expressen:
"Hon börjar ofta sångerna med att väsa och släppa igenom luft, jag tror att det är hennes sätt att tolka, men det är direkt livsfarligt".
Enligt Niska torde det alltså snart vara slutväst för fröken Häggkvist, vilket borde betyder att hon kanske får ägna nästa år åt att bara festa och mysa med Idoldeltagare under Melodifestiveln, istället för att ställa upp en fjärde gång som hon hotat med i dagarna.

Merrin Dungey - som spelade Francie (och sedemera hennes onda, klonade tvilling Allison) i Alias – är en av de första tjejerna som bekräftats vara aktuella för en huvudroll i Addison-spinoffen till Grey’s Anatomy. Tidigare har Chris Lowell från Veronica Mars och Taye Diggs från saligt insomnade Day Break bekräftats vara aktuella för de manliga huvudrollerna, efter att man bestämt sig för att inte plocka över varken McSteamy (Eric Dane) eller Alex (Justin Chambers) som man först tänkt.

Det verkar som om produktionen av Tim Burtons "Sweeney Todd" har stannat helt, och det går rykten om att hela produktionsteamet kommer sparkas i helgen (för att återanställas senare) om inte Johnny Depp kommer tillbaka. Depp lämnade inspelningen då hans fyraåriga dotter Lily-Rose insjuknade i en allvarlig sjukdom, och har sedan dess vägrat återvända förrän hon är frisk. Då detta inte hänt har studion nu ställt tidigare nämnda ultimatum för att sluta förlora pengar för varje dag inspelningen står still.

Jag kan inte riktigt förstå hur GPs jätteartikel om att Telia tjänar mera på Melodifestivalen än Radiohjälpen kan vara en nyhet? Hade folk ringt på det dyra numret mera så hade ju läget varit annorlunda. Såklart. Men det gör man ju inte. Så HUR kan folk nu låtsas bli upprörda över att Telia går plus? Ring dyrt då för bövelen...

Ryktet säger att det blir Eric Winter (som enligt imdb tidigare medverkat i bland annat Days of Our Lives) som ska spela Rob Lowes bögbrorsa (och förmodligen Kevins framtida fling) i Brothers & Sisters – som drar igång på Kanal5 i Sverige på söndag! Inte missa om du vill se lite såpa! Det ryktas också att producenternas förstahandsval var ingen mindre än Robbans real life brother (och Hilary Swanks ex-man) Chad Lowe – men att han fortfarande var kontrakterad till 24, där han varit inblandad i nya presidentens närhet under våren.

Veckans babynytt! Shiloh Nouvel Pitt Jolie kommer få ytterligare ett syskon om några veckor när Angelina Jolie får sitt tredje adoptivbarn - denna gång från Vietnam. Samtidigt har Tori Spelling ytterligare utökat babylyckan i Hollywood genom att föda en son för några dagar sedan.

Tyckte bara det här var en lite söt partybild på Ugly Bettys Becki Newton och Ana Ortiz från senaste numret av "Out Magazine" så jag var tvungen att ta med den utan annan anledning.

Sugna på lite bilder från kommande Lost-avsnitt? Kolla då här och här, men se upp för spoilers.

Slutligen: Jennifer Hudson kan komma att följa upp sin Dreamgirls-Oscar med att spela Aretha Franklin – åtminstone om soul-legenden själv får bestämma. Samtidigt har en annan legend äntligen klivit in i skivstudion igen...Whitney Houston är nu officiellt tillbaka bakom micken!


Das was alles für heute.

5 kommentarer:

Aronson sa...

Jag hatar visksång! Det ger mig, bokstavligt talat, rysningar. Och det är en av anledningarna till att jag inte gillar Carola.

Det är också en anledning till att jag inte gillar bland annat Peter Jöback...

Jag kan inte förstå att folk med så bra röster kan förstöra sånger genom sin jävla visksång.

*ryyyyys*

Anonym sa...

Hot? det är väl inget hot om Carola vill ställa upp igen! *hoppas, hoppas*

Oswald sa...

Jag är verkligen ingen av de där rabiata Carola-hatarna...men nä.
Jag tycker det räcker med Carola i festivalen nu på ett tag.
SÅ jäkla kul är hon inte i längden.

Kim da Costa sa...

We love Justin/Mark.
Å, Betty är tillbaka.
Mmm.. Livet är bra.

Anonym sa...

Hejja Carola! Blir det inte en femte gång förresten!?