10 mars 2007

Nattsudd II

Undras om jag någonsin kommit hem klockan tre efter att ha dansat en hel kväll och samtidigt varit spik nykter? Nåväl, ikväll har det hänt iallafall!

Först klarade vi av Connection på en halvtimme (andra gången för mig och det var lika trist den här gången...jag kan bara inte koppla charmen med det där stället) och sedan tryckte dörrvakten in oss med ett skohorn på Naglo (premiär för mig) där vi dansat oss svettiga till schlagers och konstiga Charlotte Nilsson-popurier till nu.

Nu är det verkligen dags för sängen...men jag är sjukt nog inte speciellt trött. Lär bli att sova bort hela förmiddagen imorgon igen (och jag som borde utnyttja den nydränerade tvättstugan) och sedan får vi e om Grabbarna Grus är sugna på ännu ett genrep i Globen, eller om vi spar oss till ikväll.

Då blir det att se spektaklet framför TVn hos polare till Ronny, och sedan ska jag äntligen få användning av det här plastbandet jag burit runt på handleden i två dagar, då det är dags för den stora efterfesten (som R1 lovordat i ett år nu...snacka om förväntningar!) med uppträdanden från mängder av årets artister (hoppas jag).

Lämnar er med en bild på dagens bakelse - Sannabakelsen - som Bromöllas schlagerprimadonna dumpade i pressrummet (och som Grabbarna Grus sedan dumpade i en papperskorg strax utanför...själv smakade jag inte ens...någon måtta får det vara...jag kommer fan knappt i några av mina jeans längre).

5 kommentarer:

Kim da Costa sa...

Haha, Sannabakelsen! Jag trodde det var en Barbietårta innan jag läste texten.
På Naglo kan man verkligen inte vara nykter. Fy bubblan.

Oswald sa...

jag kan säga att det var 100 gånger lättare att vara nykter på Naglo än på Connection...
My god.
Jag känner mig smutsig bara jag går in där. :(

Kim da Costa sa...

Jag var nykter på Naglo.
Robust donna: Du kan väl låtsas att du har kul åtminstone.
Alla är så himla speedade där att jag får panik.

Anonym sa...

Hej Oswald!
Ville bara säga att jag tycker din blogg är mycket trevlig. Stort tack för tipser om Mika, jag har köpt skivan nu och bara njuter.

Oswald sa...

Tack för berömmer anonym!
Jag slickar glatt i mig.