18 januari 2007

More TV-Time for Tim

Jag har tyvärr inte hört mera om när Project Runway kommer tillbaka med sin fjärde säsong (Heidi Klum och Nina Garcia är väl fullt upptagna med barnafödande och mammaledighet) och vet därför inte hur det gick med Tim Gunns medverkan.
Det var ju snack om att de inte kunde spela in förrän hans arbete som rektor på New York's Parsons The New School for Design var avslutat för terminen, och att det därför kunde dra ut på tiden.


Nåväl. Nu verkar det iallafall som om Tim ändå haft lite komptimmar att plocka ut, eftersom han dels ska få ett eget program på TV-kanalen Bravo kallat Tim Gunn's Guide to Style - ett program som ska hjälpa folk med kass koll på mode, och som presenterades i samma veva som nedläggningen av Fab5 blev offentlig, och dels kommer Tim också dyka upp i allas våran favvo-modeshow Ugly Betty i två episoder under februari-sweeps, där han ska spela (inte sig själv, konstigt nog, utan) en journalist på Fashion-TV. Allt utspelar sig under New York Fashion Week, och avsnitten sänds den 1/2 och 8/2 i USA på ABC.


Inte mig emot. Tim Gunn är en hjälte.

Inga kommentarer: