18 december 2006

Tre Saker Bara...

En sak som jag snabbt konstaterar när jag nu läser hela min blogg 2006 (för att sammanfatta mitt år är) är att jag skriver för mycket... Ett nyårslöfte inför 2007 är verkligen att skriva mindre och intressantare!
Nåväl, än så länge är det två veckor tills dess, så här kommer tre saker som jag tyckte ni behövde få veta:

Ø Day Break är sedan förra veckan cancellerad (genomsvenskt ord) och bortplockad från TV-tablån i USA. Vad som händer med de restrerande inspelade avsnitten är det ingen som vet, men kanske dyker de upp online som Kidnapped och Vanished gjorde. Själv hann jag bara se de två första (de andra ligger i en mapp hemma och väntar) men rykten från cbd och WeirdScience säger att det blev bättre och bättre. Synd...nu vet jag inte riktigt om det är någon idé att se de avsnitt jag har ens.

Ø Alla de amerikanska fackförbunden (sk Guilds) inom nöjesindustrin delar också ut priser, och de brukar räknas till de viktigaste fingervisningarna för vilka som ska få Oscars. En del av dem delar också ut TV-priser, och när The Writers Guild avslöjade sina nomineringar i förra veckan så var det inte så stor skillnad mot Emmy-nomineringarna. Roligast är deras Bästa Nya TV-program-kategori och i år innehöll den Heroes, Ugly Betty, 30 Rock, Friday Night Lights och Studio 60. Har nu laddat laptopen med 30 Rock och FNL så jag över jul kan se om de verkligen förtjänar att tränga ut Dexter från den listan...fast den kanske inte fick vara med hos författarna för att den byggde på en bok?

Ø Att Tim Burton just nu filmar Stephen Sondheim's musikal Sweeney Todd vet ni kanske. Vad ni kanske inte vet är att allas våran Borat - Sacha Baron Cohen – har en av huvudrollerna som konkurent till Johnny Depps huvudfigur...och att den gode Sacha tydligen inte kan sjunga alls. Eftersom hans medverkan ändå är viktig (han är ju hetare än het efter Borat) så har Burton nu gett honom tillåtelse att rappa sina sångnummer... Inte för att jag är nån Sondheim-fantast...men detta ryktet låter väl....sådär.

1 kommentar:

Anonym sa...

ABC suger just nu... Tror dock på Day Break-DVD, första skivan (ep 1-4) är redan ute, så resten kommer nog snart. Men jävligt irriterande att de fimpar en serie mitt i sådär. Det var väl för svårt för Average Joe American att hålla koncept och ledtrådar i huvudet. Stor text, lättläst och många fina bilder ska det vara, tydligen.