13 december 2006

Premiär!

*spoilervarning för kollegor*

Idag har det varit premiär för två saker:

1. Jag har fått årets första julklapp...eller julklapp och julklapp...den var inte direkt inslagen (jag antar att det är skillnaden mellan att ha kvinnor på ett kontor eller bara en manlig chef med noll koll för sådana detaljer som presentpapper - i Götet var vi ca200 anställda alla brukade få inslagna paket (vet iofs inte hur det är i år) i Stockholm är de väl typ 30 och härfick vi förpackningen den kom i) men det var iallafall en present och en riktigt trevlig sådan som ni ser på bilden.
Nu blir det smoothies och nymalet kaffe för Oswald även i storstaden! Tack, tack tomten!

2. Jag har snubblat på en råtta. På vägen upp ifrån Solna Station sprang plötsligt en råtta stor som min sko över cykelbanan och jag snubblade på den...och skrek som en fjolla. Mestadels för jag blev ganska chockad över att snubbla över något som är lika stort som min sko och som tittar på mig med äckliga ögon. Strax därefter träffade jag förövrigt två till vid Vanadisparken. Denna gången varken skrek eller snubblade jag.
Men det var fortfarande inte fräscht.

Det var min lucia det.

4 kommentarer:

Aronson sa...

"inte fräscht". Ha ha. Det måste vara dagens understatement...

Fy fan för råttjävlarna!

Men fin present från tomten! Jag väntar med spänning på vår klapp från arbetsgivartomten...

Fredrik sa...

åååååh..... jag får mitt årliga "fiskekort".... Nä inte ett sådant där för att ge sig ut i naturen och fiska ädelfisk, i vattendrag, utan presentkort på... det mest göteborgska som finnns, Feskekôrka. Har kvar mitt från förra året också.... Dags att snart plocka ut lite fesk.. Vill du smaka?

Anonym sa...

Det var faktiskt ingen dålig lucia det där! Jag menar, julklappen! Vill ha. Inslagen eller inte.

Anonym sa...

Hahahaaaa! Det är ju en superbra jobbjulklapp! Tips, trix och användartester finns här: http://www.willitblend.com/.