14 december 2006

Bara Lite Snabbt

A) Killen som äger lägenheten jag bor i i Göteborg har sagt upp den... Vet inte riktgit vad som händer nu, men i värsta fall kan jag addera "flytta" till listan Melodifestival/Filmfestival/Bröllop till EN lördg nästa år.

B) De vill förbjuda de terrängbilar jag körde i ett år i lumpen eftersom de är trafikfarliga. "Men de funkar bra i skogen!" sa någon kapten på morgonnyheterna. Det beror på vem som sitter bakom ratten kan jag meddela... ;)

C) Idag är en SJUKT spännande dag för oss som gillar amerikansk TV och Film! I eftermiddag svensk tid meddelas nämligen vilka som nominerats till årets Golden Globes - och för tredje året i rad är jag lååångt mycket mera nyfiken på TV-nomineringarna än på deras film-diton:
Kommer Heroes, Dexter och Ugly Betty uppmärksammas som de fantastiska nya serier de är? kommer Grey's Anatomy få alla prsier de är värda? Kommer Kiefer dominera här också? Kommer Golden Globe (precis som förra året) visa Emmy-gänget vart prisskåpet skal stå?? Spännande fortsättning följer!

D) I eftermiddag ska jag till Göteborg. Snacka om dålig tajming vädermässigt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Klart Kiefer dominerar, det gör han alltid!

...fast Hugh (som i Laurie) har nästan lyckats knocka honom från förstaplatsen på "blivande sambo"-listan. Iiiih.