11 oktober 2006

Uppdateringar av Gamla Egna Hits

Detta var rubriken på P3/PopNonStops stående inslag "Tre från En" idag, vilket alltså betydde tre låtar där artister tagit sina gamla hits och gjort covers på sig själv.

Kim Wildes "You Came" har jag nämnt förr här i bloggen, och även om jag inte tycker den är bättre än originalet (som är en gammal älsklingslåt hos mig) så har den ändå en poäng med sitt gitarrsound. Och som sagt...jag dyrkar den där låten.

Nästa låt däremot - Sandras uppdatering av "Maria Magdalena" - borde ju utvisas för obestämd framtid och P3 ska nästan skämmas för att de spelade den. I stort sett precis samma produktion...fast ändå sämre. Och det på en låt som redan åldrats märkvärdigt dåligt. Helt meningslös och totalvidrigt. Tydligen finns det en hel remixskiva med Sandras alla gamla hits i sådan här ny (hemsk) kostym. Usch! Jag vill inte veta vad ´hon gjort med "Everlasting Love".

Avslutningsvis spelade de PetShopBoys nya "In Private" med Elton John och tja...den har jag ju obsessat om i ett halvår sedan den dök upp på extendedversionen av "Fundamental": Den är fantastisk och en av årets bästa remixar/covers...om inte den bästa.

Inga kommentarer: