19 oktober 2006

Toppen på TV-Toppen

Varför inte börja dagen med ett glädjande besked (i alla fall för mig) på den amerikanska TV-toppen: Mitt favorit CSI - CSI:NY - har hoppat förbi det enda CSI jag inte kollar på - CSI:Miami - på förra veckans topplista. Kanske inget som varken består eller är särskilt revolutionerande...men man får vara glad för det lilla!

...och när vi ändå är inne på det temat är jag också lite glad för att en av mina favoriter Louise Lombard (ni vet hon som spelade den yngre systern i fantastiska "Huset Eliott" i mitten av nittiotalet) äntligen fått en fast roll i CSI (nu snackar vi moderskeppet här...det i Las Vegas) med plats i vinjetten och allting.
Det var på tiden efter minst en säsongs birollande!
.
.

2 kommentarer:

H sa...

Det enda CSI jag tittar på är CSI Miami.

Hur kan du gilla CSI Ny? Karaktärerna är så himla stela.

Oswald sa...

Oj, tycker du?
Så olika man kan tycka!

Jag tycker dels att CSI:NY är mycket snyggare att se på. Inte bara för att staden är en dröm, utan också för att färgerna och ljussättningen är coolare än i de andra två.

Tvärs emot dig så tycker jag dessutom att karaktärerna i CSI:NY är intressantare. Möjligen kan jag hålla med dig om att Gary Sinise karaktär är lite på gränsen, men jag älskar Melina Kanakaredes, Hill Harper och Eddie Cahill och tycker att serien fick ett riktigt lyft när Anna Belknap ersatte Vanessa Ferlito.
Dessutom så är Robert Joys torra obducent med de roliga glasögonen en av mina favoritbiroller i alla serier. :)

Vad gäller Miami har jag så otroligt svårt för David Caruso att jag medger att det kan ha påverkat mig negativt. Dessutom så är det något i den gula färgsättningen och alla träsk som..tja...jag vet inte...stör mig? Nånting är det iallafall, även om jag inte kan sätta fingret på det.

Egentligen är det konstigt för jag ser ju de andra två...men jag har försökt att se det flera gånger, men inte riktigt fastnat.