03 oktober 2006

.SE den är slut!

Idag så fanns det bara två gratistidningar att få tag i på Solna station igen - den nya .SE var nämligen slut.
Ändå stod det en snubbe i gul jacka där och förklarade just detta faktum.
Det verkar vara en luckrativ marknad det där med gratistidningar.

Idag verkar förövrigt Blogger vara otroligt restriktiv med vilken text den vill visa och inte visa. Ser själv mest bakgrund när jag kollar på sidan - men jag vet ju å andra sidan vad här står.

4 kommentarer:

Aronson sa...

Det brukar vara så på just din sida faktiskt. Ganska ofta. Men man får vänta så kommer det efter ett tag. Annars får man uppdatera...

=)

Oswald sa...

Jag vet.
Det har att göra med hur mycket bilder jag publicerar, men jag vet inte hur.
Ska försöka gå över till Blogger 2.0 någon dag.

Anonym sa...

.SE är för övrigt den sunkigaste gratistidningen hittills. Har Aftonbladet-folket börjat med barnarbete? Hur försvarar man annars en layout som ser ut att vara resultatet av en fyraårings första framgångsrika möte med en kladdkrita? Och på bästa kvällstidningsmanér är journalistiken lika utvecklad som ett obefruktat grodyngel. De har uppenbarligen inte råd att anställa riktiga journalister som kan konstruera hela meningar och stava rätt till enkla tvåstaviga ord - och de vill också ha ungar med mobilkameror istället för fotografer. Jag skäms å deras vägnar.

Jag har sagt demonstrativt "nej tack" de tre senaste dagarna när en av de där gula tomtarna försökt pula ner blaskan i min väska. Var du glad att de är slut så att du SLIPPER få en.

Oswald sa...

Idag togs faktiskt det sista numret precis framför mina ögon...men jag hittade en slarvigt slängd på perrongen på Solna station. :)
...och nä.
Även för en snuttifieringsdyrkare som undertecknad så är den inte kul.
Otroligt jobbig att läsa och slarvigt utförd.
*blä*