13 oktober 2006

Fredags-TV

Har varit hemma hos Syrran & H och kollat på Idol.

Måste säga att det är en oerhört blek omgång och det finns få som imponerar... Var är alla stjärnorna? Var är nya Darin? Agnes? Sebastian? Daniel? Loreen??
Visst, de flesta är helt okej...men hallå!? Det här är ju finalfredagarna!! Folk ska lysa. Få genombrott. Inte harva 2000-tals låtar för tredje veckan på raken (ungefär) och "överraska genom att inte sjunga falskt".
Danny Sudoko (eller vad han nu heter) och Markus var de enda som levde upp till det ikväll och får godkänt i min bok...möjligen tillsammans med Felicia (som borde rycka upp sitt låtval). Snygg-Erik får jag fortfarande coverbandskille-vibbar av, hur bra juryn än tyckte om honom idag och Cissi är bara kvar för att hon är cool (men tror någon att hon vinner?). Linda, Jessica och framförallt Johan och "Snäckan" var bedrövliga.
Nää. Jag kommer inte börja gråta när jag missar det på grund av George Michael-konsert nästa vecka om man säger så.

Skulle jag göra en gissning på slutresultatet just nu så tippar jag Markus och Danny i final. Snygg-Erik blir årets Jens och biter sig kvar som trea. Felicia är lurig och folk kan glömma rösta på henne om hon fortsätter med bleka låtar...men jag tippar henne ändå som fyra. Cissi blir nog femma...och sedan är det jämt skägg på i vilken ordning Linda, Snäckan och Johan åker ut de närmaste tre veckorna. Glömde jag någon?

Hey Baberiba var desto roligare än Idol. Inte samma extrema höjder som förra veckan (skrattar fortfarande åt Gynning&Kayo) men en rolig Kristina Lugn och en okej Dirty Dancing-twist på den ständigt (och alltför ofta) återkommande kungafamiljen...och alldeles för lite Christine Meltzer!

Så. Nu har jag sett på TV en fredag.
Nu hoppas jag på roliga After Works, heta dejter och råösiga partyn resten av dem fram till jul!

1 kommentar:

Anonym sa...

Inte är du väl bitter, hjärtat!?