09 maj 2006

Okej...måste ju hinna med att kommentera VM-truppen också innan jag somnar. Har väl inte så'n jättekoll på fotboll, men det såg väl bra ut. Tobias Hysén hade väl aldrig någon riktig chans som han spelat på sista tiden (men hallå...det TAR TID att vara posterboy för MQ och vara med i musikvideos...när ska man hinna spela fotboll då?). Hade ju ändå hoppats för ögongodiset, fast det blir väl att hålla sig till "klassikerna" som vanligt.
...och på tal om klassiker...
Tomas, Tomas, Tomas.
Visst...det känns väl fint att du fattat att du själv aldrig kan skriva några hits längre och är så fullständigt passé att det enda som gäller är att leva på upptuggade gamla rester för andra gången i karriären ("Tomas Ledin-medleyt" med vad som REDAN DÅ var hans "gamla godingar" var poppis när jag gick i ettan på gymnasiet....där var "Vi E På Gång!" huvudnumret till tonårsfyllan) + att de riktiga fotbollshulliganerna förmodligen redan kan texten å slipper lära sig något nytt...men ändå.
Är det inte lite tragiskt att de inte kunde hitta NÅGOT annat än detta till ett VM 2006??

1 kommentar:

Anonym sa...

Men suck! Av alla icke-hits som denna Ledin skrapat fram så måste detta vara det värsta. Om man ska återanvända en låt så kan man väl isf ta "När vi gräver guld i USA"...? Varför är alla officiella VM/EM/OS-låtar alltid så dåliga?!
Äh, jag är besviken för att Tobias Hysén inte fick vara med! Men så länge Fredrik Ljungberg är med är jag nöjd! :-)