29 maj 2006

Måndagsmorgonmiss

Har knappt kunnat sova i natt (först var det för varmt...sedan luktade det skumt...och slutligen var det den allmänna stressen över att "somnar-du-inte-nu-kommer-du-aldrig-upp-på-morgonpromenad" som gjorde att jag som hur illa som helst) och varit vaken flera gånger. Sista gången var 5.30 då jag konstaterade att vädret var FANTASTISKT för morgonpromenad och att klockan skulle ringa om en kvart.
Man skulle ju kunna tro att jag bara hoppade upp då...men nä...en kvart är en kvart tänkte Oswald och somnade om - för att vakna 7.20! Klockan var ju inte ställd efter ledigheten...så baj baj morgonpromenad i fantastiskt väder. Det blev inte bättre av att kolla prognosen på morgon-TV för resten av veckan: regn, regn, regn i Stockholm fram till helgen...och jag som åt pizza igår och skall försöka tappa ett extra kilo för att klämma in mig i en tajt t-shirt på fröken Harryssons 25årsfest i helgen. Ruttet!

5 kommentarer:

Anonym sa...

precis när jag höll på att somna igår kväll/inatt, så började jag hosta... blä.
är trött som ett AS!

Oswald sa...

Jobbigt!
Jag är faktiskt inte så trött som jag borde...förmodligen solen som gör att man piggnar till!

Fredrik sa...

Ja eller så har kanske fyra dagars ledighet gjort sitt... ;-)

Anonym sa...

Det måsta ha blivit en del torrbloggning under helgen. Jag har nog aldrig haft så mycket oläst Oswaldblogg att ta mig igenom, eftersom det är måndagsmorgon är det ju ändå omöjligt att jobba :-)

Oswald sa...

Jo. Man kan säga att om man kopplar loss Oswald från Internet så finns där en del recensioner som äntligen får tid att komma ut.
=)
Å så säger jag som FF: "Jag gillar inte att blogga (vanligt) på fritiden."
*hahaha*