25 april 2006

Okej...då har man varit hos farbror doktorn i Stockholm för första gången. Gick bra. Grymt mycket snabbare än i Göteborg där man ju i princip aldrig kan få sjukvård om man inte blivit av med ett ben. Doktorn var trevlig och lugn - men det var långt mycket mera action i labbet!

Bakom en stängd dörr och vad jag antar de förmodade var utom hörhåll för patienterna (det kanske det var...ingen i väntrummet utom jag var under 80, så de kanske missade allt detta) rök två labbkvinnor/sjuksköterskor ihop och skrek åt varandra....och inga lindriga saker...det var saker som "Du är för fan dum i huvudet din jävel!" och liknande. Scary.
Dessutom fick jag den rödgråtna av dem (förloraren?) senare när det tillslut blev min tur (varför ska barn gå före när de inte ser ett dugg sjuka ut, utan bara springer omkring och leker medan en pensionär sakta dör i stolen bredvid?) så jag var lite nervös...

...men jag ska inte dö iallafall. Jag ska bara äta citronkarameller, dricka wichyvatten och dra ned på kaffet, eftersom ett halsvirus utökat sitt spelrum och satt sig som en svampinfektion på min tunga.
Hm.
Antar att jag inte bör (får) hångla på ett tag nu när alla vet det...

2 kommentarer:

Aronson sa...

Fan alltså, jag som tänkt föreslå lite hångel i helgen... ;-)

I övrigt har du haft tur. Såna läkare, med så snabba tider, har jag aldrig hittat i Stockholm...

Oswald sa...

Ah, tur i oturen då. =)